Στο ποδόσφαιρο θέλει να επεκταθεί η αγγλική εταιρεία στοιχήματος Tote

Η Tote είναι μια αγγλική εταιρεία στοιχήματος, η οποία προσφέρει αποκλειστικά υπηρεσίες αμοιβαίου στοιχήματος στις αγγλικές ιπποδρομίες. Η Tote ανήκε για χρόνια στην εταιρεία στοιχημάτων BetFred, αλλά πλέον έχει νέους ιδιοκτήτες, οι οποίοι επιθυμούν να την αναπτύξουν και να επεκτείνουν τις δράσεις της και σε άλλα αθλήματα. Με αυτόν τον τρόπο, η Tote δε θα εξαρτάται αποκλειστικά από τις αγγλικές ιπποδρομίες και θα μπορεί να εξασφαλίζει περισσότερα έσοδα.

Η ιστορία της Tote είναι μεγάλη και για πολλές δεκαετίες αποτελούσε κρατικό φορέα, προσφέροντας αποκλειστικά αμοιβαίο στοίχημα στις αγγλικές ιπποδρομίες. Έπειτα, πέρασε στα χέρια της BetFred, η οποία είχε και την αποκλειστικότητα του αμοιβαίου στοιχήματος για αρκετά χρόνια. Μόλις η αποκλειστικότητα δεν ίσχυε πια, η BetFred αποφάσισε να την πουλήσει και την εταιρεία απέκτησε το 2019 το επενδυτικό σχήμα Alizeti Capital, έναντι 165 εκατομμυρίων ευρώ. Σήμερα, η Tote συνεχίζει να προσφέρει αποκλειστικά υπηρεσίες αμοιβαίου στοιχήματος στις ιπποδρομίες, αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει πολύ σύντομα.

 

Τα σχέδια της Tote για το στοίχημα στο ποδόσφαιρο

Οι νέοι ιδιοκτήτες επιθυμούσαν από την πρώτη στιγμή να επεκτείνουν τις υπηρεσίες που προσφέρει η Tote, ώστε να την κάνουν πιο ανταγωνιστική. Τα τελευταία δύο χρόνια, που η Tote βρίσκεται στα χέρια της Alizeti Capital, οι μέτοχοι συγκεντρώνουν χρήματα και έχουν ήδη συγκεντρώσει αρκετά, προκειμένου να επιχειρήσουν την επέκταση της εταιρείας και σε άλλα αθλήματα.

Όπως είναι φυσικό, οι υπεύθυνοι επιθυμούν πρώτα να επεκτείνουν τις υπηρεσίες της Tote στο ποδόσφαιρο. Άλλωστε, πρόκειται για το δημοφιλέστερο άθλημα στο Ηνωμένο Βασίλειο (αλλά και στον κόσμο) και είναι ο ιδανικός υποψήφιος για την επέκταση της Tote, αφού θα μπορέσει να ενισχύσει σημαντικά τα έσοδά της. Προς το παρόν, πάντως, οι υπεύθυνοι δεν έχουν ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδιά τους.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.