Νέο app για το iWatch από την Playtech

Η Playtech είναι η πρώτη εταιρεία λογισμικού που λάνσαρε ένα ειδικό app στοιχήματος για το νέο iWatch της Apple. Πρόκειται για ένα app που επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίζουν μέσω του «έξυπνου» ρολογιού τους, αλλά και να ενημερώνονται για εξελίξεις και προσφορές.

 

Αναλυτικότερα, το νέο app της Playtech λανσαρίστηκε μέσω της ιστοσελίδας στοιχήματος της Coral, στις 24 Απριλίου, ημερομηνία επίσημης κυκλοφορίας του iWatch. Η εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού ανέθεσε στους έμπειρους σχεδιαστές της να αναπτύξουν μια νέα πλατφόρμα για το iWatch, βασισμένη σε αυτή του Android Wear.

 

Το νέο app, λοιπόν, επιτρέπει στα μέλη της Coral να στοιχηματίσουν μέσω του iWatch τους, σε οχτώ διαφορετικά αθλήματα (όπως το ποδόσφαιρο και το τένις), τα οποία σύντομα θα αυξηθούν. Επιλέγοντας κάποιο από τα αθλήματα, οι παίχτες θα δουν στην οθόνη τους τους διαθέσιμους αγώνες, τις στοιχηματικές αγορές και τα προηγούμενα στοιχήματά τους. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να δουν το πρόγραμμα της ημέρας και τους μελλοντικούς αγώνες, να ενημερωθούν για προσφορές και να επιλέξουν τις ειδοποιήσεις που επιθυμούν να λαμβάνουν.

 

Τέλος, έχουν και μια εξαιρετικά χρήσιμη υπηρεσία στη διάθεσή τους. Πρόκειται για τη δυνατότητα cash out στο στοίχημα, η οποία τους επιτρέπει να εισπράξουν μειωμένα κέρδη από τα στοιχήματά τους, πριν αυτά διευθετηθούν. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι αρκετά δημοφιλής μέσω υπολογιστή και κινητού και αναμένεται να αποδειχθεί σωτήρια και για πολλούς παίχτες που στοιχηματίζουν μέσω του iWatch τους.

 

Για το νέο app, τέλος, μίλησε ο CEO της Playtech, Mor Weizer, ο οποίος δήλωσε: «Η πρωτοπορία είναι κομμάτι του DNA της Playtech και ένας τομέας που μας απασχολεί πολύ σοβαρά και στον οποίο επενδύουμε πολύ, χρόνο με το χρόνο. Προηγούμαστε, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, σε αυτόν τον τομέα, όχι μόνο χάρη στο νέο app, αλλά και σε άλλα προϊόντα μας. Το Apple Watch αποτελεί μια νέα τεχνολογική εξέλιξη και κανείς άλλος δεν έχει την τεχνολογία, την εμπειρία, τους πόρους και την υποστήριξη για να προσφέρει μια τόσο ολοκληρωμένη λύση».

 

H Coral ξεκίνησε την λειτουργία της online το 1997 και σήμερα θεωρείται από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων παγκοσμίως.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.