Νέα τεχνολογική πρωτιά για την εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power

Η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power έχει συνηθίσει τα μέλη της σε τεχνολογικές και επικοινωνιακές πρωτιές, μέσω της στοιχηματικής ιστοσελίδας της, αλλά και των προφίλ που διατηρεί στα social media. Και η νέα τεχνολογία που επιστράτευσαν οι υπεύθυνοι αποτελεί μία ακόμη πρωτιά, καθώς ανοίγει νέους ορίζοντες σε όσους παίχτες έχουν έντονη παρουσία στα social media.

Αναλυτικότερα, η Paddy Power αποτέλεσε την πρώτη στοιχηματική εταιρεία που λάνσαρε το ChatBot στο Messenger του Facebook. Πρόκειται για μια υπηρεσία που προσφέρει πολλές νέες δυνατότητες στους παίχτες του στοιχήματος.

 

Στοιχήματα, υπηρεσίες και προσφορές μέσω Facebook

Η νέα υπηρεσία που προσφέρει η Paddy Power μέσω της σελίδας της στο Facebook ονομάζεται ChatBot και έχει σχεδιαστεί από την εταιρεία Onionsack. Πρόκειται για μια υπηρεσία που λειτουργεί εντός του Messenger του Facebook και επιτρέπει στους παίχτες να συνδεθούν με τον λογαριασμό που διατηρούν στην στοιχηματική ιστοσελίδα, να ελέγξουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, ακόμη και να τοποθετήσουν στοιχήματα μέσω Facebook.

Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να παρακολουθούν όλο το προωθητικό υλικό της Paddy Power (προσφορές και βίντεο), αλλά και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για την τύχη των στοιχημάτων τους, μέσω του Messenger.

Η πιο εντυπωσιακή λειτουργία, βέβαια, είναι η τοποθέτηση στοιχημάτων. Χάρη σε αυτή, οι παίχτες δεν έχουν παρά να στείλουν ένα μήνυμα μέσω Messenger στην Paddy Power, αναφέροντας τις λεπτομέρειες του στοιχήματος που θέλουν να τοποθετήσουν, και η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Onionsack θα “μεταφράσει” το μήνυμα και θα τοποθετήσει το στοίχημα.

 

Προφανές πρώτο βήμα”

O Michael Healy, διευθυντής του τομέα προϊόντων της Paddy Power, μίλησε για τη νέα υπηρεσία: “Γνωρίζουμε πως οι πελάτες μας λατρεύουν τα message apps για το κινητό, οπότε το λανσάρισμα του ChatBot στο Messenger του Facebook αποτέλεσε ένα προφανές πρώτο βήμα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αποτελούμε την πρώτη στοιχηματική εταιρεία που εισέρχεται σε μια τόσο ξεχωριστή περιοχή. Σχεδόν όλοι οι πελάτες της Paddy Power βρίσκονται στο Facebook και τώρα μπορούν να τοποθετήσουν εύκολα ένα στοίχημα μέσω του Messenger. Οι πελάτες μας θα είναι σε θέση να ζητήσουν αποδόσεις και να λάβουν ειδοποιήσεις κομμένες και ραμμένες στα γούστα τους, καθώς και να απολαμβάνουν καθημερινά μια δόση από τη διασκέδαση της Paddy Power”.

H Paddy Power συνηθίζει να πρωτοπορεί και να προσφέρει στα μέλη της νέες υπηρεσίες ώστε να κάνει τον στοιχηματισμό πιο εύκολο και πιο διασκεδαστικό τον προηγούμενο μήνα άλλωστε, ανακοίνωσε την πρωτοποριακή υπηρεσία μέσω της συσκευής της Amazon,το Amazon Echo.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.