To νέο app social στοιχήματος της Sportingbet

Το social στοίχημα αποκτά καθημερινά και νέους οπαδούς, οι οποίοι προτιμούν να στοιχηματίζουν σε οποιοδήποτε γεγονός (αθλητικό ή μη) με εικονικά χρήματα και κόντρα στους φίλους τους από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν είναι καθόλου παράδοξο, λοιπόν, το γεγονός ότι πολλές online στοιχηματικές εταιρίες σπεύδουν να επενδύσουν σε ένα νέο τομέα, ο οποίος, φαινομενικά τουλάχιστον, δε μπορεί να τους αποφέρει άμεσα κέρδη.

 

Η τελευταία εταιρία στοιχήματος στη λίστα αυτών που επεκτείνονται και στο social στοίχημα είναι η Sportingbet, η οποία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ειδικό επί του social στοιχήματος Wikibetting. Η Sportingbet θα αξιοποιεί το app της Wikibetting στο Facebook, προσφέροντας μια τεράστια ποικιλία στοιχημάτων στα μέλη που θα το αποκτήσουν.

 

Όπως και σε κάθε άλλο app του social στοιχήματος, βέβαια, τα χρήματα που αλλάζουν χέρια είναι εικονικά. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να συνδεθούν με το λογαριασμό τους, μέσω Facebook, και να επιλέξουν ένα έτοιμο στοίχημα ή να δημιουργήσουν ένα δικό τους. Στην πρώτη περίπτωση, θα βρουν έτοιμες προτάσεις και αποδόσεις από τη βάση δεδομένων της Sportingbet, ενώ στη δεύτερη μπορούν να σχηματίσουν το δικό τους στοίχημα.

 

Μπορούν, λοιπόν, να επιλέξουν το αντικείμενο το στοιχήματος, την ημερομηνία και ώρα λήξης του, τις αποδόσεις και το ανώτατο ποσό στοιχηματισμού. Έπειτα, μπορούν είτε να το δημοσιεύσουν στη σελίδα τους στο Facebook είτε να το στείλουν ιδιωτικά στους φίλους τους. Οι τελευταίοι μπορούν να το δεχτούν και να ξεκινήσουν με τη σειρά τους να στοιχηματίζουν, προκαλώντας ο ένας τον άλλο.

 

Φυσικά, τα κέρδη που θα προκύψουν από κάθε στοίχημα (όπως, βέβαια, και οι ζημίες) είναι εικονικά. Σκοπός του συγκεκριμένου app που προσφέρει πλέον και η Sportingbet δεν είναι άλλος από τη διασκέδαση, η οποία θα προκύψει με στοιχήματα ανάμεσα σε φίλους - ακόμη και τη διοργάνωση τουρνουά στοιχηματισμού ανάμεσα σε μεγαλύτερες ομάδες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.