Νέα υπηρεσία cash out στην Sportingbet

Εκατοντάδες παίχτες του στοιχήματος έχουν να σας πουν ιστορίες για το στοίχημα εκέινο που, ενώ φαινόταν νικητήριο έως και τα τελευταία λεπτά του αγώνα, έχασε στο τέλος, εξαιτίας μιας ανατροπής, και έστειλε τα χρήματά τους στον κουβά. Ένα τέτοιο σενάριο αποτελεί συχνό εφιάλτη των παιχτών του στοιχήματος, σε όποιο άθλημα κι αν στοιχηματίζουν, και εξαρτάται κυρίως από τον παράγοντα τύχη. Κοινώς, από τη στιγμή που θα τοποθετήσει κάποιος παίχτης ένα στοίχημα, υπάρχουν ελάχιστα που μπορεί να κάνει, αν η τύχη του γυρίσει την πλάτη.

 

Χάρη σε μια από τις υπηρεσίες που προσφέρουν αρκετές εταιρίες στοιχημάτων , όμως, οι παίχτες μπορούν να γλιτώσουν αυτό το ενδεχόμενο και, όχι μόνο να προστατέψουν τα χρήματά τους, αλλά και να διεκδικήσουν κάποια κέρδη. Η υπηρεσία αυτή ονομάζεται cash out και είναι πλέον διαθέσιμη και στην ιστοσελίδα στοιχήματος της Sportingbet.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet προσφέρει εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα τη δυνατότητα cash out. Η συγκεκριμένη επιτρέπει στα μέλη της να κλείσουν πρόωρα ένα στοίχημα, πριν αυτό διευθετηθεί, και να εισπράξουν μειωμένα κέρδη.

 

Ας υποθέσουμε πως κάποιος παίχτης έχει στοιχηματίσει σε νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας, σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Η φιλοξενούμενη μπορεί να προηγείται έως τα μισά του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά οι γηπεδούχοι να ξεκινήσουν μια αντεπίθεση διαρκείας, με τον κίνδυνο να ισοφαρίσουν ή να προηγηθούν. Φυσικά, αν συμβεί κάτι τέτοιο, το στοίχημα του παίχτη θα χάσει. Μπορεί, λοιπόν, να πατήσει το κουμπί του cash out και να κλείσει πρόωρα το στοίχημά του, εισπράττοντας το μειωμένο ποσό που δικαιούται εκείνη την ώρα.

 

Προς το παρόν, η Sportingbet προσφέρει τη συγκεκριμένη υπηρεσία σε συγκεκριμένα αθλήματα και αγορές. Συγκεκριμένα, το cash out είναι διαθέσιμο στο ποδόσφαιρο (Αποδόσεις Αγώνα, Over/Under, Αποτέλεσμα Ημιχρόνου, Over/Under Ημιχρόνου, Χάντικαπ Γκολ, Ισοπαλία δεν Παίζει, Αποτέλεσμα 2ου Ημιχρόνου, Over/Under 2ου Ημιχρόνου, Ομάδα 1 Over/Under – Ημίχρονο/Τελικό), Ομάδα 2 Over/Under – Ημίχρονο/Τελικό), στο μπάσκετ (Αποδόσεις Αγώνα, Νικητής 1ης, 2ης, 3ης, 4ης Περιόδου), στο τένις (Νικητής Αγώνα, Νικητής Σετ) και στο κρίκετ (Αποδόσεις Αγώνα).

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.