Στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet: Στοιχήματα με ανταμοιβές στο Γερμανία-Ισπανία

Οι περισσότεροι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο θα φορέσουν σήμερα τη φανέλα με το εθνόσημο, στο πλαίσιο μιας σειράς από φιλικά παιχνίδια, που θα προσφέρουν δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Πολλές από αυτές τις ευκαιρίες δε θα οφείλονται μόνο σε αναζήτηση των βέλτιστων σημείων, αλλά και σε προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες.

Η σημερινή προσφορά της Mybet, άλλωστε, αφορά σε όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στους σημερινούς φιλικούς αγώνες των εθνικών ομάδων και συγκεκριμένα σε αυτόν ανάμεσα σε Γερμανία και Ισπανία. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά;

Πρώτα απ’ όλα, οι ενδιαφερόμενοι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τις προϋποθέσεις που έχει ορίσει για την προσφορά της η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Mybet. Οι προϋποθέσεις αυτές απαιτούν εγγραφή στην προσφορά και, φυσικά, την τοποθέτηση των κατάλληλων στοιχημάτων στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Γερμανία και Ισπανία.

Οι παίχτες έχουν διορία έως απόψε, στις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα και, εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, θα είναι σε θέση να εξασφαλίσουν αυτό που υπόσχεται η προσφορά: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Η ανταμοιβή της Mybet για το Γερμανία-Ισπανία

Εφόσον, λοιπόν, οι ενδιαφερόμενοι παίχτες καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα δικαιούνται μια ανταμοιβή. Η ανταμοιβή θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο, που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να χρησιμοποιήσουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Αναλυτικότερα, το στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα εξασφαλίσουν θα έχει αξία ίση με το 50% των στοιχημάτων που θα έχουν τοποθετήσει στο Γερμανία-Ισπανία, έως ένα συγκεκριμένο όριο, ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις τρεις επόμενες ημέρες. Τέλος, θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία