Ανταμείβει τα στοιχήματα στο Europa League η στοιχηματική εταιρεία Mybet

Η Mybet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε μία ακόμη νέα προσφορά σήμερα, η οποία αφορά σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν στους προκριματικούς αγώνες του Europa League που διεξάγονται σημερα. Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες, όχι μόνο με τα κέρδη που ενδεχομένως φέρουν οι προβλέψεις τους, αλλά και με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο – αρκεί, βέβαια, να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει έως λίγο μετά τα μεσάνυχτα και, χάρη σε αυτή, οι παίχτες θα είναι σε θέση να ενισχύσουν την αξία των στοιχημάτων και να κερδίσουν μία ακόμη ευκαιρία στοιχηματισμού, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet ισχύει μόνον για τους αγώνες ποδοσφαίρου του Europa League που διεξάγονται σήμερα. Οι παίχτες που θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν σε αυτή, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα της 14ης Ιουλίου, και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ωστόσο, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω και να έχουν συνολική αξία 50 ευρώ.

Τοποθετώντας αυτά τα στοιχήματα, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν το στοίχημα χωρείς ρίσκο που υπόσχεται η προσφορά, μόλις διευθετηθούν, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή όχι.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς: στοιχηματισμός χωρίς ρίσκο

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα, θα δουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο στον λογαριασμό τους. Το στοίχημα αυτό θα μπορούν να το τοποθετήσουν χωρίς να χρησιμοποιήσουν χρήματα από τον λογαριασμό τους και θα έχει αξία ίση με το 20% των χρημάτων που στοιχημάτισαν στους αγώνες του Europa League, έως ένα συγκεκριμένο ποσό. Τέλος, θα έχει ισχύ τριών ημερών, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να τοποθετηθεί σχετικά σύντομα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία