Συνδυαστική προσφορά** για τα ελληνικά ματς του Europa League στην εταιρία στοιχήματος Novibet

Ανάμεσα στους κορυφαίους αγώνες του Europa League που διεξάγονται σήμερα, βρίσκονται και δύο αναμετρήσεις που έχουν ελληνικό ενδιαφέρον. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν τις Μπέτις και Τσέλσι αντίστοιχα και δίνουν στους Έλληνες παίχτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις εξελίξεις των αγώνων τους και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, όμως, τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Novibet που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους δύο αγώνες θα διεκδικήσουν και μια ανταμοιβή, χάρη στη νέα προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Αναλυτικότερα, η Novibet υπόσχεται να ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο όσα μέλη της τοποθετήσουν δύο στοιχήματα: ένα στο Μπέτις-Ολυμπιακός και ένα στο Τσέλσι-ΠΑΟΚ.

 

Τρόπος συμμετοχής στην προσφορά** της Novibet

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν δύο συγκεκριμένα στοιχήματα. Το πρώτο θα πρέπει να αφορά στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπέτις και το δεύτερο στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι. Και τα δύο στοιχήματα θα πρέπει να είναι μονά και να τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια των αγώνων, μέσω του live στοιχήματος. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένη αξία και να αφορούν σε σημεία με ελάχιστη απόδοση το 1.50.

Εφόσον τοποθετήσουν και τα δύο στοιχήματα που απαιτεί η προσφορά**, οι παίχτες θα έχουν καλύψει τις προϋποθέσεις για την ανταμοιβή τους, είτε τελικά κερδίσουν είτε χάσουν. Η ανταμοιβή τους θα πιστωθεί αυτόματα στον λογαριασμό τους και θα έχει τη μορφή ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα, τέλος, θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός που καλύπτει στοιχηματικά η Novibet.

Για σήμερα η Novibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, έχει ανακοινώσει τον αγώνα Ρέιντζερς-Βιγιαρεάλ με 0% γκανιότα* για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία