Πέντε προσφορές** για το Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης

Οι παίχτες του στοιχήματος περίμεναν με ανυπομονησία την έναρξη της φάσης των ομίλων του Champions league και πρόκειται να αποζημιωθούν απόψε στις 21:45, με τον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ατλέτικο Μαδρίτης. Ήδη τα στοιχήματα έχουν αρχίσει να κατατίθενται κατά χιλιάδες και πολλοί παίχτες θα μετρούν τα κέρδη τους, μετά τη λήξη του αγώνα.

 

Παράλληλα, βέβαια, κάποιοι παίχτες θα έχουν κερδίσει περισσότερα, καθώς θα έχουν εκμεταλλευτεί και τις σχετικές προσφορές**. Το γεγονός ότι πρόκειται για τον πρώτο αγώνα της φετινής διοργάνωσης, αλλά και το ότι σε αυτόν συμμετέχει μια ελληνική ομάδα, έχουν ωθήσει τους υπεύθυνους από τις online στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα να ανακοινώσουν ένα πλήθος σχετικών προσφορών**. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, επιστροφές χρημάτων ή δωρεάν στοιχήματα, μεταξύ άλλων.

 

Οι παίχτες, για παράδειγμα, που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο 1Χ2, μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** που έχουν ανακοινώσει η Championsbet και ο Stoiximan. Και οι δύο ιστοσελίδες στοιχήματος προσφέρουν το συγκεκριμένο αγώνα με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις (αλλά και τα κέρδη που διεκδικούν οι παίχτες) να είναι αυξημένες.

 

Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης μέσω της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet, από την άλλη, μπορούν να εκμεταλλευτούν όχι μία, αλλά δύο σχετικές προσφορές**. Όσοι συμπεριλάβουν τουλάχιστον μία αγορά του αγώνα στο δελτίο τους και κερδίσουν θα δουν τα κέρδη τους αυξημένα κατά 5%, χάρη στο μπόνους που ανακοίνωσε η εταιρεία. Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στις αγορές του ακριβούς σκορ, του σκόρερ, του scorecast ή των ειδικών στοιχημάτων και χάσουν θα λάβουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα, στην περίπτωση που ο Μήτρογλου σκοράρει για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

 

Τέλος, όσοι σκοπεύουν να στοιχηματίσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet και να κερδίσουν ένα δωρεάν στοίχημα 25 ευρώ. Προκειμένου να διεκδικήσουν το δωρεάν στοίχημα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα live, αξίας 25 ευρώ και σε απόδοση τουλάχιστον 1.75. Είτε κερδίσουν είτε χάσουν, δικαιούνται ένα δωρεάν στοίχημα 25 ευρώ, το οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν σε έναν από τους ευρωπαϊκούς αγώνες των υπόλοιπων ελληνικών ομάδων.

 

Ο αγώνας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ατλέτικο Μαδρίτης, λοιπόν, δεν παρουσιάζει μόνο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Αποτελεί και το πεδίο δράσης πέντε ιδιαίτερα συμφερουσών προσφορών**.


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία