Ενισχύει τα σημερινά κέρδη ποδοσφαίρου η στοιχηματική εταιρεία Mybet

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο είναι αρκετά πλούσιο, αν και απουσιάζουν οι κορυφαίες διοργανώσεις της Ευρώπης, και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν αρκετούς λόγους για να ξεκινήσουν να καταλήγουν σε προβλέψεις. Η στοιχηματική εταιρεία Mybet, μάλιστα, προσθέτει έναν λόγο ακόμα, χάρη στη σημερινή προσφορά που ανακοίνωσε.

Πρόκειται για μια προσφορά που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι στοιχηματίσουν σήμερα στους αγώνες ποδοσφαίρου και κερδίσουν. Οι παίχτες αυτοί θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν όχι μόνο κέρδη, αλλά και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο – εφόσον, βέβαια, δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και κερδίσουν.

 

Η προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet

Αναλυτικότερα, η Mybet καλεί τα μέλη της να στοιχηματίσουν σήμερα στο ποδόσφαιρο και να ενισχύσουν τα κέρδη τους με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο – το οποίο μπορεί να αποφέρει ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς να χρησιμοποιηθούν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα πρέπει να στοιχηματίσουν τουλάχιστον 10 ευρώ σε έναν σημερινό αγώνα ποδοσφαίρου και να προβλέψουν σωστά. Με τον τρόπο αυτό, θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με το 50% του στοιχήματος που τοποθέτησαν και ισχύος τριών ημερών. Και χάρη σε αυτό το στοίχημα, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν τα δικά τους χρήματα.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Προτού ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου, οι παίχτες θα πρέπει να εγγραφούν στην προσφορά, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα. Έπειτα θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, αξίας 10 ευρώ και άνω, σε σημείο με απόδοση τουλάχιστον 2.00. Μπορούν να επιλέξουν οποιονδήποτε από τους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου και οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές. Και, εφόσον κερδίσουν, στο λογαριασμό τους θα μεταφερθούν και τα κέρδη που δικαιούνται, αλλά και το στοίχημα χωρίς ρίσκο. Εννοείται πως μέσα σε αυτούς που μπορούν να διεκδικήσουν το στοίχημα είναι και οι Έλληνες παίχτες καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία