Ανταμοιβές στο live του Σερβία-ΗΠΑ μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά** για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στο Μουντομπάσκετ και υπόσχεται να ενισχύσει την αξία επιλεγμένων live στοιχημάτων στη σημερινή αναμέτρηση της Σερβίας με τις ΗΠΑ. Η σημερινή προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του επιλεγμένου αγώνα, ανεξάρτητα με το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

Η ανταμοιβή όσων συμμετάσχουν με επιτυχία στην προσφορά** θα είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση κερδών, χωρίς τη χρήση χρημάτων.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet συμμετέχουν συγκεκριμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στο live του Σερβία-ΗΠΑ. Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή θα πρέπει να περιμένουν έως την έναρξη του αγώνα και έπειτα να τοποθετήσουν τα στοιχήματα, στο live της αναμέτρησης. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει επίσης να είναι μονά, να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς**, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματά τους. Είτε κερδίσουν είτε χάσουν, θα έχουν καλύψει τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και θα δικαιούνται την ανταμοιβή τους.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς** της Novibet

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο πλαίσιο της προσφοράς** θα είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Όσοι τοποθετήσουν το στοίχημα και κερδίσουν, μάλιστα, θα εισπράξουν κέρδη με τη μορφή μετρητών, τα οποία δε θα χρειάζεται να καλύψουν προϋποθέσεις, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Να σημειωθεί πως η Novibet ανακοίνωσε τον αγώνα μπάσκετ Σερβία-ΗΠΑ και με 0% γκανιότα*. Προσφορές** τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος διότι η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία