Κερδίστε επιπλέον στην στοιχηματική εταιρεία Mybet

Η Mybet καλύπτει σήμερα στοιχηματικά όλους τους κορυφαίους και μη αγώνες των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Ευρώπης και τα μέλη της έχουν πολλές επιλογές στη διάθεσή τους, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Μία από αυτές τις ευκαιρίες, όμως, τους δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουν επιπλέον και, μάλιστα, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία Mybet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά σήμερα που επιτρέπει σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν σε έναν επιλεγμένο αγώνα να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Επιπλέον στοίχημα στο Γκλάντμπαχ-Χέρτα

Η σημερινή προσφορά της Mybet αφορά αποκλειστικά στον αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Χέρτα. Ο αγώνας ξεκινά στις 20:00 και, έως τότε, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα, προβλέποντας το νικητή της αναμέτρησης. Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν χρήματα από τον στοιχηματικό λογαριασμό τους.

Με λίγα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν απόψε στο Γκλάντμπαχ-Χέρτα μέσω της Mybet θα διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, χωρίς ρίσκο.

 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Για να συμμετάσχουν στην σημερινή προσφορά της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα στον αγώνα ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Χέρτα, πριν ή κατά τη διάρκειά του. Το στοίχημα αυτό, όμως, θα πρέπει να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.70 και άνω, προκειμένου να δικαιούται την ανταμοιβή που υπόσχεται η Mybet.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, θα εξασφαλίσουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Η ευκαιρία αυτή θα είναι διαθέσιμη για τις επόμενες τρεις ημέρες και, στην περίπτωση που το χρησιμοποιήσουν και κερδίσουν, οι παίχτες θα λάβουν τα καθαρά κέρδη (μείον την αξία του στοιχήματος) στον στοιχηματικό λογαριασμό τους.

Μάλιστα η ιστοσελίδα Mybet ανακοίνωσε χτες και άλλη μια προσφορά που χαρίζει ένα live στοίχημα στα μέλη της σε όσους στοιχημάτιζαν στους αγώνες της Bundesliga.

Η Mybet ιδρύθηκε το 2009 και ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων λόγω των υψηλών αποδόσεων που προσφέρει στο στοίχημα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία