Ανταμείβει όσους βρουν περισσότερα live στοιχήματα η Goalbet!

Η ανανεωμένη πλατφόρμα του live στοιχήματος της Goalbet κάνει ευκολότερη την περιήγηση στο πρόγραμμα αγώνων που διεξάγονται ανά πάσα στιγμή, σε διαφορετικά αθλήματα και διοργανώσεις. Παράλληλα, μάλιστα, προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού. Σύμφωνα με την ίδια την στοιχηματική εταιρεία, μάλιστα, η ανανεωμένη πλατφόρμα καλύπτει τον μεγαλύτερο συνολικά αριθμό αγώνων που διεξάγονται ταυτόχρονα ανά πάσα στιγμή. Και οι υπεύθυνοι δεν δηλώνουν απλά την πρωτιά τους στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά είναι διατεθειμένοι να ανταμείψουν και όποιον τους παρέχει στοιχεία για το αντίθετο!

Αναλυτικότερα, η νόμιμη εταιρεία στοιχημάτων Goalbet είναι τόσο σίγουρη για το ότι κατέχει την πρώτη θέση στον συνολικό αριθμό των αγώνων που είναι διαθέσιμοι για live στοιχηματισμό, που καλεί τα μέλη της να τη συγκρίνουν με οποιαδήποτε στοιχηματική ιστοσελίδα του ανταγωνισμού που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα. Και, στην περίπτωση που κάποιος παίχτης διαπιστώσει ότι ένας από τους ανταγωνιστές της Goalbet προσφέρει περισσότερους αγώνες στο live στοίχημα, θα κερδίσει μια ανταμοιβή.

 

Η προσφορά… σιγουριάς της Goalbet

Η νέα προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Goalbet υπόσχεται να ανταμείψει τους 10 πρώτους παίχτες που θα εντοπίσουν περισσότερους αγώνες στο live στοίχημα σε κάποια από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού. Οι παίχτες αυτοί θα εξασφαλίσουν τρία στοιχήματα χωρίς ρίσκο, μεγάλης και συγκεκριμένης αξίας.

Για να κερδίσουν, όμως, τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο, οι επίδοξοι ντετέκτιβ θα πρέπει όχι μόνο να εντοπίσουν περισσότερους αγώνες στο live στοίχημα κάποιας ιστοσελίδας του ανταγωνισμού, αλλά και να το αποδείξουν.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Συγκεκριμένα, όσοι εντοπίσουν περισσότερους αγώνες στο live στοίχημα κάποιας ιστοσελίδας του ανταγωνισμού θα πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα στην Goalbet, αναφέροντας τον αριθμό των αγώνων του live στοιχήματος και παρέχοντας αποδεικτικά στοιχεία (για παράδειγμα, ένα screenshot).

Για να δικαιούνται την ανταμοιβή, όμως, θα πρέπει να πρόκειται για τον συνολικό αριθμό αγώνων που διατίθενται τη δεδομένη στιγμή στην πλατφόρμα του live στοιχήματος και όχι για αριθμό αγώνων ανά άθλημα. Επίσης, θα πρέπει να πρόκειται για αγώνες που έχουν ήδη ξεκινήσει και όχι που απλά βρίσκονται στο πρόγραμμα του live στοιχήματος.

Την ανταμοιβή, τέλος, θα δικαιούνται οι 10 πρώτοι παίχτες που θα καταφέρουν να διαψεύσουν την Goalbet, αρκεί να έχουν τοποθετήσει ένα τουλάχιστον στοίχημα (αξίας 1 ευρώ και άνω) την τελευταία εβδομάδα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία