Επιστροφή στα χαμένα παρολί του Champions League από τη BetVictor

Οι επόμενες δύο ημέρες είναι γεμάτες από αγώνες του Champions League. Μετά από δύο εβδομάδες απουσίας και την πρόκληση αρκετών συμπτωμάτων… στέρησης, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου επιστρέφει στα γήπεδα και στις οθόνες της τηλεόρασης, των υπολογιστών και των κινητών και υπόσχεται θέαμα και ευκαιρίες στοιχηματισμού.

 

Τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν τις επόμενες ημέρες στους αγώνες της διοργάνωσης, λοιπόν, αναμένεται να είναι αρκετά. Πολλοί παίχτες, μάλιστα, δε θα αρκεστούν στα μονά στοιχήματα και θα τοποθετήσουν και κάποια παρολί. Οι παίχτες αυτοί, εφόσον διαθέτουν λογαριασμό στη BetVictor, θα είναι σε θέση να τοποθετήσουν τα παρολί τους με μειωμένο ρίσκο, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας στοιχημάτων.

 

Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον πέντε σημείων στους αγώνες του Champions League της Τρίτης και της Τετάρτης θα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων. Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί με τη μορφή δωρεάν στοιχήματος, το οποίο θα μπορεί να τοποθετηθεί (και πάλι με τη μορφή παρολί) στους αγώνες του Europa League που έπονται αυτών του Champions League, την ερχόμενη Πέμπτη.

 

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν το παρολί των πέντε σημείων στους αγώνες του Champions League των επόμενων δύο ημερών. Οι επιλογές τους μπορούν να αφορούν είτε σε αγορές που είτε κλείνουν πριν την έναρξη κάθε αγώνα είτε σε αγορές του live στοιχήματος. Και, εφόσον χάσουν, θα δικαιούνται επιστροφή ύψους 5 ευρώ, με τη μορφή δωρεάν στοιχήματος.

 

Και το δωρεάν στοίχημα θα έχει τη μορφή παρολί πέντε σημείων και θα πρέπει να τοποθετηθεί σε αντίστοιχους αγώνες του Europa League που διεξάγονται την Πέμπτη. Και, εφόσον το δωρεάν στοίχημα κερδίσει, οι παίχτες θα εισπράξουν τα κέρδη που τους στέρησε η… αστοχία τους στους αγώνες του Champions League.

 

H BetVictor είναι από τις παλαιότερες στοιχηματικές εταιρίες του χώρου μιας και ιδρύθηκε το 1946.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betvictor και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία