Νέα ποδοσφαιρική προσφορά από την εταιρεία στοιχήματος Mybet

Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, ξεκινούν κάποια δημοφιλή πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ανά την Ευρώπη και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία από τώρα να στοιχηματίσουν στους αγώνες που θα ανεβάσουν την αυλαία στις εγχώριες διοργανώσεις ανά τη Γηραιά Ήπειρο. Όσοι διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική εταιρεία Mybet, για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στους αγώνες της αυστριακής Bundesliga, οι οποίοι ξεκινούν στις 22 Ιουλίου. Και παράλληλα μπορούν να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να φοβούνται το ρίσκο.

Η νέα προσφορά της Mybet υπόσχεται να ταξιδεύει τους παίχτες ανά τον κόσμο και να τους ανταμείβει για τα στοιχήματα που θα τοποθετούν στο επιλεγμένο κάθε φορά πρωτάθλημα. Και η αρχή γίνεται σήμερα, με το πρωτάθλημα Αυστρίας.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο ανά τον κόσμο

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της προσφοράς της, η Mybet θα επιλέγει σε τακτά χρονικά διαστήματα ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και θα ανταμείβει τα μέλη της που θα τοποθετούν τα κατάλληλα στοιχήματα σε αυτό με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Αυτή τη φορά, στην προσφορά συμμετέχει η ασυτριακή Bundesliga και όσοι στοιχηματίσουν σε αυτή σήμερα θα διεκδικήσουν την ανταμοιβή τους.

Και μπορεί οι επόμενοι αγώνες της διοργάνωσης να διεξάγονται στις 22 Ιουλίου, αλλά όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν σήμερα τα στοιχήματά τους.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Αναλυτικότερα, αφού πρώτα δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα έως απόψε τα μεσάνυχτα. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να συνοδεύονται από απόδοση 2.00 και άνω και να έχουν συνολική αξία τουλάχιστον 20 ευρώ.

Εφόσον τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Η ανταμοιβή αυτή δεν είναι άλλη από ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το συγκεκριμένο θα έχει αξία ίση με το 50% των στοιχημάτων που τοποθετήθηκαν (έως ένα ορισμένο ποσό) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, από τη στιγμή που θα μεταφερθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Και όσοι το εκμεταλλευτούν θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρουν τα χρήματα που διατηρούν στον λογαριασμό τους.

Την καινούρια αυτήν προσφορά μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία