Νέα προσφορά της Mybet για τα στοιχήματα από το κινητό

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο είναι ιδανικό για την τοποθέτηση αρκετών στοιχημάτων που μπορούν να αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Ειδικά οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην εταιρεία στοιχημάτων Mybet μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα σε διαφορετικές αγορές και σε διαφορετικούς αγώνες, ακόμη και μέσω του κινητού τους, και να εκμεταλλευτούν και μια σχετική προσφορά.

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα από το κινητό τους. Οι παίχτες αυτοί, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο μπορεί να τους αποφέρει ακόμη περισσότερα κέρδη.

 

Ανταμοιβή για τα στοιχήματα μέσω κινητού

Τα στοιχήματα που θα βοηθήσουν τους παίχτες να εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς θα πρέπει να τοποθετηθούν αποκλειστικά από το κινητό και να αφορούν σε αγώνες ποδοσφαίρου. Πριν την τοποθέτησή τους, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, τα οποία θα έχουν συνολική αξία τουλάχιστον 50 ευρώ και θα αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω. Από εκεί και πέρα, δεν έχει σημασία η στοιχηματική αγορά που θα επιλέξουν οι παίχτες.
 

Στοίχημα χωρίς ρίσκο για κέρδη χωρίς ρίσκο

Εφόσον, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες θα είναι σε θέση να εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα έχει αξία ίση με το 20% των στοιχημάτων που τοποθέτησαν μέσω κινητού (έως ένα συγκεκριμένο ποσό) και ισχύ τριών ημερών. Το στοίχημα θα μπορούν να το τοποθετήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω του κινητού τους και να εκμεταλλευτούν την προσφορά αυτή, καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία