Ανταμείβει τα στοιχήματα στα κορυφαία πρωταθλήματα η Mybet

Μετά τη διακοπή που επέφεραν τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018, τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης επιστρέφουν και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Mybet έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν ήδη από σήμερα στους αγώνες της αγγλικής Premier League, της ιταλικής Serie A και της ισπανικής Primera Division, μεταξύ άλλων. Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν να στοιχηματίσουν σήμερα στα συγκεκριμένα πρωταθλήματα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή.

Πρόκειται για μια ανταμοιβή που υπόσχεται η Mybet, στο πλαίσιο της σημερινής της προσφοράς. Και, προκειμένου να την διεκδικήσουν, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν εγκαίρως στις επιλεγμένες διοργανώσεις.

 

Τι ζητά η προσφορά από τους παίχτες;

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν σε αυτή και έπειτα να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα στους αγώνες των επιλεγμένων διοργανώσεων: της Premier League, της Serie A και της Primera Division. Τα εν λόγω στοιχήματα θα πρέπει να τοποθετηθούν έως απόψε μετά τα μεσάνυχτα (έως τις 00:59) και να έχουν συνολική αξία 50 ευρώ. Μάλιστα, δεν έχει σημασία ποιον αγώνα ή ποια στοιχηματική αγορά θα επιλέξουν – ούτε καν το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν – αρκεί να επιλέξουν σημεία με απόδοση 1.70 και άνω.

 

Ποια είναι η ανταμοιβή της προσφοράς;

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet και να εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με το 20% των στοιχημάτων που τοποθέτησαν, έως ένα συγκεκριμένο ποσό.

Το εν λόγω στοίχημα θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, ώστε να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

H Mybet ιδρύθηκε 2009 και είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που λειτουργούν με έδρα την Μάλτα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία