Με στοιχήματα χωρίς ρίσκο ανταμείβει τα σημερινά παρολί η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Τα μέλη της Novibet που συνδυάζουν τις προβλέψεις τους σε παρολί δε θα δυσκολευτούν ούτε σήμερα, προκειμένου να εντοπίσουν ευκαιρίες στοιχηματισμού και να τις συνδυάσουν, διεκδικώντας αυξημένα κέρδη. Όσοι, μάλιστα, τοποθετήσουν συγκεκριμένα παρολί στους σημερινούς αγώνες θα έχουν παράλληλα την ευκαιρία να διεκδικήσουν και ανταμοιβές, χάρη στη νέα προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet.

Η νέα προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι υπόσχεται να ανταμείψει όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Και, χάρη σε αυτή την ανταμοιβή, οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν νέα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να ρισκάρουν τα χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Τα παρολί που μπορούν να αποφέρουν ανταμοιβές

Όσα μέλη της Novibet θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν σήμερα ένα παρολί τουλάχιστον 4 σημείων, που να συνοδεύεται από συνολική απόδοση 5.00 και άνω. Το ίδιο παρολί θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ, ενώ παράλληλα μπορεί να τοποθετηθεί είτε πριν την έναρξη των αγώνων είτε κατά τη διάρκειά τους.

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς** της Novibet. Τα στοιχήματα που θα τις πληρούν θα εξασφαλίσουν μία ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν. Με άλλα λόγια, είτε κερδίσουν είτε χάσουν, θα εξασφαλίσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο που μοιράζει η προσφορά**.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς**

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και θα καλύψουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, με τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το εν λόγω στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία, η οποία θα εξαρτάται και από την αξία των παρολί. Συγκεκριμένα, παρολί μικρής αξίας θα αποφέρουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, παρολί μεσαίας αξίας θα αποφέρουν ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και παρολί μεγάλης αξίας ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Τέλος να προσθέσουμε και την προσφορά** της 0% γκανιότας* στον αγώνα ΑΙΚ Στοκχόλμης-Μάριμπορ που αφορά τους προκριματικούς αγώνες του Champions League και να σημειώσουμε πως όλες τις προσφορές** της Novibet μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία