Στοίχημα χωρίς ρίσκο χαρίζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet

Η Δευτέρα αποτελεί μια ιδιαίτερη ημέρα για τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Mybet, καθώς συνοδεύεται από μία εβδομαδιαία προσφορά. Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, οι παίχτες βλέπουν με άλλο μάτι μία από τις πιο αδιάφορες αγωνιστικά ημέρες της εβδομάδας, καθώς μπορούν να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και την ευκαιρία στοιχηματισμού χωρίς ρίσκο.

Κάθε Δευτέρα, άλλωστε, η στοιχηματική εταιρεία χαρίζει στοιχήματα χωρίς ρίσκο σε όσους παίχτες εγγραφούν στην προσφορά της και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Και, μπορεί να είναι Δευτέρα, αλλά οι σημερινές επιλογές στοιχηματισμού είναι αρκετές και υπόσχονται πολλά περισσότερα από τα συνηθισμένα κέρδη.

 

Ευτυχώς είναι Δευτέρα στη Mybet

Η συγκεκριμένη προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν επιλεγμένα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουν, παράλληλα με τα κέρδη, και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Η προσφορά ισχύει μόνο για σήμερα, Δευτέρα, έως τις 00:59, και θα δώσει στους παίχτες την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα επιπλέον στοίχημα, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν, πριν τη λήξη της. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα αξίας 30 ευρώ, σε οποιονδήποτε από τους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αλλά το σημείο που θα επιλέξουν θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 3.00 και άνω.

Εφόσον τοποθετήσουν το απαραίτητο στοίχημα, δεν έχει σημασία αν θα κερδίσει ή θα χάσει. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης, θα εισπράξουν αυτόματα την ανταμοιβή τους και θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν άλλη μία φορά, αλλά χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Η ανταμοιβή τους θα είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, συγκεκριμένης αξίας (ίση με το 1/3 του στοιχήματος που τοποθέτησαν). Το εν λόγω στοίχημα θα έχει ισχύ τριών ημερών και, εφόσον κερδίσει θα αποφέρει επιπλέον κέρδη στους παίχτες. Ακόμη κι αν χάσει, όμως, το υπόλοιπο των λογαριασμών των παιχτών δεν πρόκειται να μειωθεί.

Την προσφορά  μπορούν να εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες παίχτες καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας προσφέροντας μάλιστα και τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία