Ανταμοιβή για τα live στοιχήματα από την εταιρεία στοιχημάτων Mybet

Η εταιρεία στοιχημάτων Mybet ανταμείβει τα μέλη της σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τα στοιχήματα που συνηθίζουν να τοποθετούν. Σήμερα, είναι η σειρά των παιχτών που στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, οι οποίοι μπορούν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή τους, απλά συνεχίζοντας την αγαπημένη τους συνήθεια.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα live στοιχήματα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο και έπειτα να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερα χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Η προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet

Η σημερινή προσφορά της Mybet, λοιπον, ανταμείβει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Στο πλαίσιό της, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν μια σειρά από live στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες και, μαζί με τα κέρδη που ενδεχομένως εξασφαλίσουν, θα κερδίσουν και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα πρέπει αρχικά να εγγραφούν στην προσφορά, έως τα μεσάνυχτα της 21ης Σεπτεμβρίου. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν live στοιχήματα συνολικής αξίας 30 ευρώ στους αγώνες της επιλογής τους. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να αφορούν σε οποιονδήποτε αγώνα και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αλλά θα πρέπει να τοποθετηθούν μετά την έναρξη των επιλεγμένων αγώνων και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω.

 

Η ανταμοιβή των παιχτών

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα ανταμειφθούν με ένα στοίχημα δίχως ρίσκο. Το στοίχημα θα μεταφερθεί άμεσα στον λογαριασμό τους και θα παραμείνει εκεί για τρεις ημέρες. Επιπλέον, θα έχει αξία ίση με το 1/3 του ποσού που στοιχημάτισαν live, έως ένα συγκεκριμένο ποσό. Και θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, στο αθλητικό γεγονός της επιλογής τους. Τέλος, εννοείται πως αυτήν την προσφορά μπορούν να την επωφεληθούν και όσοι Έλληνες το επιθυμούν μιας και η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία