Επιστροφή χαμένων χρημάτων στους αγώνες του EURO από τη Bwin

Η στοιχηματική εταιρία Bwin ανακοίνωσε ένα πλήθος προσφορών για τους αγώνες του EURO 2016 και πολλές από αυτές υπόσχονται μειωμένο ρίσκο στοιχηματισμού, χάρη στο γεγονός ότι μπορούν να επιστρέψουν τα χαμένα χρήματα των παιχτών στους λογαριασμούς τους. Μία τέτοια προσφορά αφορά σε όσους τοποθετήσουν ένα στοίχημα στην αγορά του ημίχρονου/τελικού κάποιου αγώνα της διοργάνωσης.

 

Αναλυτικότερα, η Bwin υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν όσα μέλη τους επιλέξουν έναν από τους αγώνες του EURO, στοιχηματίσουν στην αγορά του ημίχρονου/τελικού και χάσουν. Η επιστροφή, όμως, θα πραγματοποιηθεί μόνον στην περίπτωση που εμφανιστεί τουλάχιστον μία κόκκινη κάρτα, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Για να δικαιούνται, όμως, τα χρήματα της επιστροφής, πρέπει να καλυφθούν μερικές ακόμη προϋποθέσεις, πέρα από την εμφάνιση της κόκκινης κάρτας. Αναλυτικότερα, το στοίχημα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες, εκτός του ότι πρέπει να αφορά στην αγορά του ημίχρονου/τελικού, πρέπει να είναι μονό και να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα. Και, εφόσον χάσει, θα δικαιούται επιστροφή της αξίας του.

 

Τα χρήματα της επιστροφής θα φτάνουν έως και το ποσό των 25 ευρώ και θα έχουν τη μορφή στοιχήματος. Αν κάποιος παίχτης, για παράδειγμα, στοιχηματίσει 20 ευρώ και χάσει, θα εξασφαλίσει ένα δωρεάν στοίχημα αξίας 20 ευρώ. Και το στοίχημα αυτό θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει εντός των επόμενων τριών ημερών, σε οποιοδήποτε άθλημα, σε οποιαδήποτε διοργάνωση και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά επιθυμεί.

 

Η Bwin δεν ανήκει πια στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος καθώς έχει αποσυρθεί από την ελληνική αγορά από τον Απρίλιο του 2013.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bwin και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία