Παρολί μειωμένου ρίσκο στους σημερινούς αγώνες του DFB από τη Mybet

Στη Γερμανία διεξάγονται σήμερα και αύριο οι αγώνες του Κυπέλλου DFB, οι οποίοι είναι φυσικά διαθέσιμοι προς στοιχηματισμό στην ιστοσελίδα της Mybet. Οι παίχτες που θα αποφασίσουν να συνδυάσουν τα στοιχήματά τους σε παρολί, μάλιστα, θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά που υπόσχεται μειωμένο ρίσκο. Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες του Κυπέλλου DFB θα δικαιούνται μία αποζημίωση στην περίπτωση που προβλέψουν λάθος και χάσουν.

Η προσφορά ισχύει μόνο για σήμερα στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Mybet και όσοι την εκμεταλλευτούν και προβλέψουν λάθος θα μπορούν να αποζημιωθούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, προκειμένου να προσπαθήσουν να επαναφέρουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Πρώτα απ’ όλα, όσοι ενδιαφέρονται να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα. Έπειτα, έχουν την ίδια διορία, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν παρολί που να περιέχουν αποκλειστικά στοιχήματα σε αγώνες του DFB. Μπορούν να επιλέξουν οποιονδήποτε αγώνα και οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αρκεί η συνολική απόδοση του παρολί να είναι 3.00 και άνω. Επιπλέον, η αξία του παρολί θα πρέπει να αγγίζει ή να ξεπερνά τα 30 ευρώ. Τέλος, για να εισπράξουν την αποζημίωση, θα πρέπει οι προβλέψεις τους να είναι λανθασμένες.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης προβλέψει λάθος και χάσει χρήματα, θα δικαιούται την αποζημίωσή του: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με το 1/3 της αξίας του παρολί, έως ένα συγκεκριμένο ποσό. Το εν λόγω στοίχημα θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet τις επόμενες τρεις ημέρες, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

H Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και παρακολουθεί στενά το γερμανικό ποδόσφαιρο ανακοινώνοντας συνεχώς προσφορές στα μέλη του. Δεν είναι λίγες οι φορές που χαρίζει στοιχήματα σε όσα μέλη της θα στοιχηματίσουν αποκλειστικά στους αγώνες της Bundesliga.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία