Ανταμείβει τα μακροχρόνια στοιχήματα στην Premier League η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, υποδέχεται την επιστροφή των αγγλικών ομάδων ποδοσφαίρου στην Premier League με μια νέα προσφορά**, που απευθύνεται στα μέλη της εκείνα που μπορούν να κάνουν υπομονή έως το επόμενο καλοκαίρι, προκειμένου να μάθουν αν έχουν κερδίσει ή όχι. Η νέα προσφορά** αφορά στα μακροχρόνια στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του νικητή της Premier League και υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Όσοι παίχτες θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, όμως, καλά θα κάνουν να βιαστούν, γιατί ισχύει μόνον έως την έναρξη του πρώτου αγώνα της φετινής σεζόν της Premier League.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά** της Novibet

Η νέα προσφορά** της Novibet ζητά από τους παίχτες να στοιχηματίσουν, όχι σε κάποιον αγώνα της Premier League, αλλά στην αγορά του νικητή της φετινής διοργάνωσης, η οποία βρίσκεται στα μακροχρόνια στοιχήματα. Το στοίχημα που θα τοποθετήσουν μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε από τις ομάδες της Premier League, αλλά θα πρέπει να είναι μονό και να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ.

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς**. Και οι παίχτες θα εισπράξουν άμεσα την ανταμοιβή τους, αφού δεν έχει καμία απολύτως σημασία το αν το στοίχημά τους κερδίσει ή χάσει. Σε κάθε περίπτωση, θα έχουν καλύψει τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς**

Η ανταμοιβή που επιφυλάσσει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet σε όσα μέλη της συμμετάσχουν στην προσφορά** και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο.

Η ανταμοιβή, τέλος, θα έχει συγκεκριμένη αξία, αλλά η Novibet μοιράζει δύο διαφορετικά στοιχήματα χωρίς ρίσκο: ένα μικρής αξίας, για όσους στοιχηματίσουν 10-19,99 ευρώ και ένα μεσαίας αξίας, για όσους στοιχηματίσουν 20 ευρώ και άνω.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία