Διπλό κέρδος στα παρολί ποδοσφαίρου της στοιχηματικής εταιρείας Mybet

Η στοιχηματική εταιρεία Mybet δίνει σήμερα στα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο να εκμεταλλευτούν τη νέα της προσφορά και να διεκδικήσουν, όχι μόνο τα κέρδη που θα δικαιούνται μέσω των σωστών προβλέψεών τους, αλλά και μια ανταμοιβή που θα μπορεί να αποφέρει με τη σειρά της κι άλλα κέρδη, αυτή τη φορά χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Το μόνο που ζητά από τους παίχτες η προσφορά της Mybet, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά και θα μπορέσουν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή τους.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά της Mybet

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν τη σημερινή ανταμοιβή της εταιρείας στοιχήματος Mybet θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά. Η διορία τους λήγει απόψε, μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:59. Την ίδια διορία έχουν και προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου.

Αναλυτικότερα, τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι παρολί, με αξία που αγγίζει τα 30 ευρώ και συνολική απόδοση που αγγίζει το 3.00. Τα στοιχήματα μπορούν επίσης να αφορούν σε οποιονδήποτε σημερινό αγώνα και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, ενώ δεν έχει καν σημασία το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Σε κάθε περίπτωση, θα αποφέρουν στους παίχτες την ανταμοιβή που υπόσχεται να μοιράσει η σημερινή προσφορά της Mybet.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο μέσω της προσφοράς

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς της στοιχηματικής εταιρείας Mybet θα έχει τη μορφή ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα έχει αξία ίση με το 1/3 του παρολί που τοποθέτησαν οι παίχτες, έως ένα συγκεκριμένο όριο. Και όσοι το εξασφαλίσουν θα έχουν την ευκαιρία, για τις επόμενες τρεις ημέρες, να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα που βρίσκονται στον λογαριασμό τους.

H Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και σχεδόν καθημερινά τηρεί την προσφορά της ανταμοιβής στα μέλη της σε διαφορετικές διοργανώσεις και με διαφορετικές ''απαιτήσεις''.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία