Στοίχημα χωρίς ρίσκο στον τελικό του Europa League από τη Novibet

Ο σημαντικότερος αγώνας στο σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου είναι αυτός ανάμεσα σε Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – πρόκειται για τον τελικό του Europa League, ο οποίος αναμένεται να συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα, αλλά και στοιχήματα σήμερα. Εκτός από το αγωνιστικό ενδιαφέρον, άλλωστε, τον συγκεκριμένο αγώνα συνοδεύουν και δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά και αρκετές προσφορές** που έχουν ανακοινώσει οι εταιρείες στοιχημάτων.

Μία τέτοια προσφορά** προέρχεται από την στοιχηματική εταιρεία Novibet, η οποία θα ανταμείψει όσα μέλη της στοιχηματίσουν κατά τη διάρκεια του τελικού με στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Η συγκεκριμένη προσφορά** ισχύει για συγκεκριμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες.

 

Ανταμοιβές για τα live στοιχήματα του τελικού

Αναλυτικότερα, η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στον αποψινό τελικό του Europa League ανάμεσα σε Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι παίχτες αυτοί θα κερδίσουν από ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα έχει αξία ανάλογη του ποσού που στοιχημάτισαν. Συγκεκριμένα, όσοι στοιχηματίσουν 25 ή περισσότερα ευρώ θα λάβουν ένα στοίχημα μεγαλύτερης αξίας από όσους στοιχηματίσουν 10 ευρώ.

Έπειτα, όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά** της Novibet θα έχουν στη διάθεσή τους μία ακόμη ευκαιρία στοιχηματισμού, η οποία θα μπορεί να τους αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο – αν, βέβαια, το χρησιμοποιήσουν σωστά.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς**

Όσοι, λοιπόν, θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet και να διεκδικήσουν μια επιπλέον ευκαιρία στοιχηματισμού χωρίς ρίσκο, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον τελικό του Europa League. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι live (να τοποθετηθούν δηλαδή κατά τη διάρκεια του αγώνα), αλλά μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Από την άλλη, βέβαια, θα πρέπει οι αποδόσεις που τα συνοδεύουν να είναι ίσες ή μεγαλύτερες του 1.50. Και, τέλος, τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ.

Εφόσον τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, οι παίχτες θα δικαιούνται την ανταμοιβή της Novibet, η οποία θα τους δώσει την ευκαιρία να στοιχηματίσουν ξανά χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Άλλη μια γενναιόδωρη προσφορά** της Novibet που έρχεται να προστεθεί σε αυτήν του Παναθηναϊκού-ΑΕΚ με 0% γκανιότα* που ανακοίνωσε για σήμερα η ιστοσελίδα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία