Ασφάλεια στα σημερινά στοιχήματα της Mybet

Αν και οι περισσότεροι παίχτες του στοιχήματος περιμένουν το Σαββατοκύριακο, ώστε να ξεκινήσουν να τοποθετούν τις προβλέψεις τους και να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, υπάρχουν και σήμερα κάποιες ευκαιρίες που μπορούν να τους αποζημιώσουν. Κάποια από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης επανέρχονται σήμερα στο πρόγραμμα, ενώ παράλληλα υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες, στο μπάσκετ και σε άλλα αθλήματα.

Βέβαια, κάθε ευκαιρία κρύβει και το ανάλογο ρίσκο – εκτός κι αν κάποιος παίχτης εκμεταλλευτεί τη σημερινή προσφορά της Mybet και ασφαλίσει το στοίχημά του, ώστε να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο

Αναλυτικότερα, η εταιρεία στοιχημάτων Mybet ανακοίνωσε σήμερα μια προσφορά που υπόσχεται να μειώσει σημαντικά το ρίσκο κάθε στοιχήματος που θα τοποθετήσουν τα μέλη της, στο ποδόσφαιρο ή αλλού. Η συγκεκριμένη προσφορά ασφαλίζει επιλεγμένα στοιχήματα και υπόσχεται να δώσει στους παίχτες μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού.

Χάρη σε αυτή την ευκαιρία, ακόμη και όσοι τοποθετήσουν ένα στοίχημα και χάσουν θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν μία ακόμη πρόβλεψη και να προσπαθήσουν να ρεφάρουν. Αναλυτικότερα, η Mybet θα επιστρέψει το 50% του ποσού του χαμένου στοιχήματος, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για στοιχηματισμό και διεκδίκηση νέων κερδών.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet θα πρέπει αρχικά να δηλώσουν συμμετοχή και έπειτα να τοποθετήσουν το κατάλληλο στοίχημα. Το στοίχημα αυτό μπορεί να είναι μονό ή παρολί και να τοποθετηθεί είτε πριν την έναρξη ενός αγώνα είτε κατά τη διάρκειά του, σε οποιαδήποτε αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να έχει αξία 20 ευρώ και να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.70 και άνω.

Εφόσον αυτό το στοίχημα χάσει, ο παίχτης που το τοποθέτησε θα εξασφαλίσει μια ακόμη ευκαιρία στοιχηματισμού, ώστε να τοποθετήσει μία ακόμη πρόβλεψη, χωρίς ρίσκο. Η ευκαιρία του μπορεί να αφορά σε κάθε αθλητικό γεγονός που καλύπτει η Mybet, αλλά θα έχει ισχύ για τις επόμενες τρεις ημέρες.

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και διαθέτει το εξής πλεονέκτημα: προσφέρει στοιχηματισμό 24 ώρες το 24ωρο διότι η ποικιλία αθλημάτων που διαθέτει είναι τεράστια!

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία