Επεκτείνεται η προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Interwetten για τη λευκή ισοπαλία

Η εταιρία στοιχήματος Interwetten δίνει τους τελευταίους μήνες στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίζουν με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένους αγώνες και να διεκδικούν αποζημιώσεις, εφόσον χάνουν χρήματα υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Οι υπεύθυνοι επιλέγουν έναν κορυφαίο αγώνα ποδοσφαίρου κάθε μήνα και οι παίχτες που εκμεταλλεύονται την προσφορά και τοποθετούν τα κατάλληλα στοιχήματα σε αυτόν μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, στην περίπτωση που δε σημειωθούν γκολ και η αναμέτρηση λήξει με λευκή ισοπαλία.

Η συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, επεκτείνεται και στους επόμενους μήνες και η Interwetten ανακοίνωσε τους κορυφαίους αγώνες που συμμετέχουν σε αυτή, προσφέροντας στους παίχτες την ευκαιρία διεκδίκησης κερδών με μειωμένο ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Interwetten

Κάθε μήνα, λοιπόν, ένας κορυφαίος αγώνας (που έχει επιλεγεί εκ των προτέρων) συμμετέχει στην προσφορά της Interwetten. Οι παίχτες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, μία ημέρα πριν την έναρξη του αγώνα, και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Και, εφόσον ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0, όσοι χάσουν χρήματα θα δικαιούνται μια αποζημίωση, με τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να ξοδέψουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Το νέο πρόγραμμα της προσφοράς

Το νέο πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Interwetten, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, για την προσφορά της καλύπτει τους επόμενους τρεις μήνες και ισχύει έως και τον Δεκέμβριο του 2018. Στο πρόγραμμα αυτό βρίσκονται τρεις κορυφαίοι αγώνες ποδοσφαίρου και όσοι στοιχηματίσουν σε αυτούς θα δουν το ρίσκο τους να μειώνεται, εφόσον λήξουν με λευκή ισοπαλία.

Συγκεκριμένα, οι επιλεγμένοι αγώνες είναι οι εξής: αυτός ανάμεσα σε Ισπανία και Αγγλία, που διεξάγεται στο πλαίσιο του Nations League στις 15 Οκτωβρίου, αυτός ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου, που διεξάγεται στο πλαίσιο της γερμανικής Bundesliga στις 10 Νοεμβρίου, και αυτός ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Τότεναμ, που διεξάγεται στο πλαίσιο του Champions League στις 11 Δεκεμβρίου. Σε όλους τους παραπάνω αγώνες, το ρίσκο στοιχηματισμού θα μειωθεί, εφόσον λήξουν με σκορ 0-0.

Nα θυμίσουμε πως οι προηγούμενοι αγώνες ήταν τον Αύγουστο Μπάγερν-Χόφενχάιμ και τον Σεπτέμβριο Τσέλσι-Λίβερπουλ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία