Δωρεάν στοίχημα στο Λίβερπουλ-Τότεναμ από την Betbright

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας δεν περιλαμβάνει αγώνες του Champions League ή του Europa League, ωστόσο, όσοι επιθυμούν να στοιχηματίσουν σε σημαντικούς αγώνες ποδοσφαίρου έχουν ευκαιρίες που τους προσφέρουν διοργανώσεις όπως το αγγλικό League Cup. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, μάλιστα, έρχονται σήμερα αντιμέτωπες η Λίβερπουλ με την Τότεναμ, σε έναν αγώνα που όχι μόνο καλύπτεται από την εταιρία στοιχήματος Betbright, αλλά υπόσχεται και ένα δωρεάν στοίχημα σε όσους τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους σε επιλεγμένες αγορές.

 

Αναλυτικότερα, η Betbright υπόσχεται να χαρίσει ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας έως και 10 ευρώ, σε όσους επιλέξουν συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές, στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ.

 

Για να δικαιούνται, λοιπόν, συμμετοχή στην προσφορά, τα μέλη της Betbright θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα πριν την έναρξη του Λίβερπουλ-Τότεναμ, αποκλειστικά μέσω του app της ιστοσελίδας για το κινητό. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να είναι μονό και να έχει αξία τουλάχιστον 5 ευρώ. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορά σε μία από τις επιλεγμένες αγορές: πρώτος σκόρερ, τελευταίος σκόρερ και ακριβές σκορ (στις αγορές των σκόρερ, η επιλογή “κανένας σκόρερ” δε συμμετέχει στην προσφορά).

 

Εφόσον, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, οι παίχτες θα έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στην προσφορά και να διεκδικήσουν το δωρεάν στοίχημα. Για να το λάβουν, όμως, θα πρέπει πρώτα να επαληθευθεί το σενάριο της Betbright που θέλει τον αγώνα να μην κρίνεται στην κανονική του διάρκεια, αλλά στην παράταση. Εφόσον, λοιπόν, κριθεί στην παράταση, η Betbright θα μοιράσει τα δωρεάν στοιχήματα στους δικαιούχους.

 

Τα δωρεάν στοιχήματα, τέλος, θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς των παιχτών την επόμενη ημέρα το πρωί και θα έχει ισχύ εφτά ημερών. Χάρη σε αυτό, λοιπόν, οι παίχτες θα μπορούν να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, στον αγώνα της επιλογής τους, και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

H Betbright δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία