Δωρεάν στοιχήματα στην 10Bet

Tα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων 10Bet που σχηματίζουν παρολί σε οποιοδήποτε από τα αθλήματα που καλύπτει στην ιστοσελίδα της έχουν πλέον τη δυνατότητα, όχι μόνο να εξασφαλίσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, αλλά και να τα στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο, προκειμένου να διεκδικήσουν μετρητά.

 

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος χαρίζει στα μέλη της που σχηματίζουν παρολί έως και 10 δωρεάν στοιχήματα το μήνα, έναντι επιστροφής των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν. Κάθε παίχτης, λοιπόν, που θα τοποθετεί ένα παρολί τουλάχιστον πέντε σημείων, σε αποδόσεις ίσες ή ανώτερες του 1.60, θα είναι σε θέση να διεκδικεί επιστροφή των χαμένων του χρημάτων. Η επιστροφή θα έχει ύψος 100%, αξία έως και 50 ευρώ και θα έχει τη μορφή δωρεάν στοιχήματος.

 

Για να δικαιούται, όμως, κάποιος παίχτης το δωρεάν στοίχημα, θα πρέπει να χάσει μόνο σε μία από τις επιλογές του. Επιπλέον, δε θα πρέπει να στοιχηματίσει σε συγκεκριμένες αγορές – στο over/under και στο ασιατικό χάντικαπ. Τέλος, θα πρέπει να στείλει ένα e-mail με τον τίτλο COMBO MONEY BACK στο csd@support.10bet.com.

 

Με τον τρόπο αυτό, το δωρεάν στοίχημα θα πιστωθεί στον λογαριασμό του. Το στοίχημα αυτό θα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε άθλημα (μέσω υπολογιστή ή κινητού) και θα μπορεί να του αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών (η αξία του δωρεάν στοιχήματος θα εξαιρείται από τα κέρδη) και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Κάθε παίχτης θα μπορεί να διεκδικήσει έως και 10 τέτοια στοιχήματα το μήνα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Κάθε φορά, άλλωστε, που θα χάνει για ένα σημείο σε ένα παρολί, θα δικαιούται το συγκεκριμένο δωρεάν στοίχημα.

 

Η εταιρία στοιχημάτων 10Bet είχε ανακοινώσει προσφορά και για τον προηγούμενο μήνα τον Απρίλιο όπου πρόσφερε δωρεάν στοιχήματα στα μέλη της.

 

Η 10Bet ιδρύθηκε το 2003 και μπορεί να μην ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος αλλά λειτουργεί σε άλλες 90 χώρες προσφέροντας μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 10bet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της 10bet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία