Μοιράζει πριμ στις μικρότερες κατηγορίες η στοιχηματική εταιρεία Mybet

Αν και πολλοί παίχτες του στοιχήματος τις προσπερνούν, οι μικρότερες κατηγορίες των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου παρουσιάζουν άφθονες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών. Βέβαια, πολλοί είναι αυτοί που ακολουθούν πιστά τις προσφορές από τις εταιρίες στοιχημάτων και επιλέγουν κατά κύριο λόγο τους αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων. Η στοιχηματική εταιρεία Mybet, όμως, φρόντισε να επανορθώσει αυτή την αδικία και να ανακοινώσει μια νέα προσφορά που αφορά στους αγώνες των μικρότερων κατηγοριών των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου ανά την Ευρώπη.

Η αρχή, μάλιστα, γίνεται σήμερα με τη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, στην οποία μπορούν να στοιχηματίσουν οι παίχτες και να εξασφαλίσουν ένα πριμ, με τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο.

 

Η προσφορά για τη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος

Η σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχήματος Mybet αφορά στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος και υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες της διοργάνωσης. Έπειτα, θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν το στοίχημα χωρίς ρίσκο και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρέπει αρχικά να δηλώσουν συμμετοχή και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, αλλά θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά στους αγώνες της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Επιπλέον, τα στοιχήματα θα πρέπει να έχουν συνολική αξία 10 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 2.00 και άνω. Από την άλλη, η στοιχηματική αγορά που θα επιλέξουν οι παίχτες και το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν δεν έχει σημασία. Από τη στιγμή που θα τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ίσης αξίας (έως ένα συγκεκριμένο ποσό) και ισχύος τριών ημερών.

Και μπορεί σήμερα η Mybet να επέλεξε την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας για να προσφέρει δωρεάν στοιχήματα αλλά, άλλες φορές προσφέρει δωρεάν στοιχήματα στα κερδισμένα στοιχήματα ποδοσφαίρου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία