Προσφορά** στο live του Άρσεναλ-Λίβερπουλ από την εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Αν και θα περίμενε κανείς από την εταιρεία στοιχημάτων Novibet να ανακοινώσει την προσφορά** της 0% γκανιότας* για τον κορυφαίο αγώνα της ημέρας, αυτόν της Premier League ανάμεσα σε Άρσεναλ και Λίβερπουλ, οι υπεύθυνοι της εταιρείας ζητούν από τα μέλη της να κάνουν υπομονή και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, όχι πριν την έναρξη της αναμέτρησής, αλλά κατά τη διάρκειά της, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της.

Η συγκεκριμένη προσφορά**, άλλωστε, θα ανταμείψει αυτούς που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα. Και οι παίχτες αυτοί θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν διαφορετικές ανταμοιβές που θα τους επιτρέψουν έπειτα να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Η προσφορά** της Novibet στο Άρσεναλ-Λίβερπουλ

Η σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσους στοιχηματίσουν live στον αγώνα με μια σειρά από στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Οι παίχτες θα πρέπει να περιμένουν την έναρξη του αγώνα, να συντονιστούν στο live και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα που θα τους αποφέρουν τις ανταμοιβές.

Αναλυτικότερα, όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τα στοιχήματά τους μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά, αλλά θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Τέλος, μπορούν να είναι κερδισμένα ή χαμένα – αυτό δεν έχει καμία σημασία, αφού η τοποθέτησή τους και μόνο θα τους αποφέρει μία από τις ανταμοιβές.

 

Οι ανταμοιβές της προσφοράς**

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο live του Άρσεναλ-Λίβερπουλ θα εξασφαλίσουν ένα από τα τρία διαφορετικά στοιχήματα που θα μοιράσει η Novibet. Το πρώτο από αυτά έχει τη μικρότερη αξία και θα το κερδίσουν όσοι στοιχηματίσουν 10-24,99 ευρώ. Το δεύτερο έχει μεσαία αξία και θα το κερδίσουν όσοι στοιχηματίσουν 25-49,99 ευρώ. Και το τρίτο έχει τη μεγαλύτερη αξία και θα το κερδίσουν όσοι στοιχηματίσουν 50 ευρώ ή περισσότερα.

Η Novibet και η Goalbet ανήκεουν στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και οι δύο έχουν ανακοινώσει συμφέρουσες προσφορές** για τον αγγλικό αγώνα ανάμεσα σε Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία