Οι ισοπαλίες είναι το ζητούμενο στη νέα προσφορά της εταιρείας στοιχήματος Mybet

Το ζητούμενο για πολλούς παίχτες που θα στοιχηματίσουν σήμερα στους αγώνες του Europa League είναι να προβλέψουν τους νικητές των αγώνων, στην αγορά του 1Χ2. Κάποιοι, βέβαια, αποφασίζουν να ρισκάρουν λίγο περισσότερο και, ανάλογα με τον αγώνα, επιλέγουν το σημείο Χ στη συγκεκριμένη αγορά. Όσοι νιώθουν βέβαιοι για τέτοιου είδους προβλέψεις, μπορούν σήμερα να εξασφαλίσουν πολλά περισσότερα από κέρδη, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχήματος Mybet.

Η σημερινή προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά τρεις ισοπαλίες στους σημερινούς αγώνες του Europa League. Οι παίχτες αυτοί θα είναι σε θέση να εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, του οποίου η αξία μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη.

 

Τι υπόσχεται η προσφορά της Mybet;

Η συγκεκριμένη προσφορά θα ανταμείψει όσους τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα έχει αξία ίση με του στοιχήματος που θα έχουν τοποθετήσει και μπορεί να φτάσει σε υψηλά επίπεδα, δίνοντας στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν πολλά κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Το στοίχημα αυτό, τέλος, θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε γεγονός καλύπτει στοιχηματικά η Mybet.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν;

Πριν ξεκινήσουν να τοποθετούν τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, έως απόψε στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί. Το παρολί θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ, συνολική απόδοση 3.00 και άνω και να αποτελείται από τρία στοιχήματα. Καθένα από αυτά θα πρέπει να αφορά στο σημείο Χ ενός σημερινού αγώνα του Europa League. Με άλλα λόγια, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε τρεις ισοπαλίες και να προβλέψουν σωστά, προκειμένου να λάβουν την ανταμοιβή τους.

Eννοείται πως την προσφορά αυτή μπορούν να την επωφεληθούν και οι Έλληνες που παίζουν στοίχημα, καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία