Μειωμένο ρίσκο στο ποδόσφαιρο από την εταιρεία στοιχημάτων Bet365

Οι σημερινοί αγώνες ποδοσφαίρου προσφέρουν στους λάτρεις του στοιχήματος την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους, αρκεί βέβαια να προβλέψουν σωστά. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν μετρημένες, αλλά ικανοποιητικές επιλογές στη διάθεσή τους και πολλές φορές οι πιο ενδιαφέροντες αγώνες κρύβουν και το μεγαλύτερο ρίσκο.

Κάποιοι από τους παίχτες, όμως, ειδικά όσοι στοιχηματίζουν μέσω της Bet365, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν προβλέψεις με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας.

 

Μειωμένο ρίσκο στο 0-0

Η προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων ισχύει σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα, οποιουδήποτε πρωταθλήματος, που θα λήξει με 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, όσοι παίχτες έχουν στοιχηματίσει σε επιλεγμένες αγορές και χάσουν, θα δουν τα χαμένα χρήματά τους να επιστρέφουν στον λογαριασμό τους. Έτσι, θα έχουν κι άλλες ευκαιρίες να στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για επιπλέον ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Bet365 θα μπορούν να στοιχηματίσουν σε οποιονδήποτε αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά θα πρέπει να επιλέξουν συγκεκριμένες αγορές: το ημίχρονο/τελικό, το ακριβές σκορ ή το scorecast. Επιπλέον, τα στοιχήματά τους θα πρέπει να είναι μονά και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του επιλεγμένου αγώνα.

Εφόσον, λοιπόν, τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα και χάσουν, εξαιτίας του ότι ο αγώνας θα έχει λήξει με σκορ 0-0, τα χρήματα που στοιχημάτισαν θα επιστρέψουν στον λογαριασμό τους.

 

Τι ισχύει για το cash out;

Όσοι διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Bet365 έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και cash out στα στοιχήματά τους. Όσοι συμμετάσχουν στην σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων, όμως, δε θα πρέπει να πραγματοποιήσουν ολικό cash out, αν θέλουν να συνεχίσουν να συμμετάσχουν. Αντίθετα, όσοι πραγματοποιήσουν τμηματικό cash out θα εξακολουθήσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, με το στοίχημα που παραμένει ανοιχτό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστοσελίδα Bet365 ανακοινώνει προσφορά για τους αγώνες που λήγουν 0-0, για τους αγώνες σε Champions League και Premier League είχε προσφέρει δωρεάν στοίχημα στο 0-0.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία