Νόργουιτς-Λίβερπουλ: Δωρεάν στοιχήματα από την Paddy Power

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο σε έναν από τους πλέον ενδιαφέροντες αγώνες της Premier League για αυτό το Σάββατο, 23 Ιανουαρίου. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Νόργουιτς και Λίβερπουλ, ο οποίος αποτελεί αντικείμενο της νέας προσφοράς της ιστοσελίδας του στοιχήματος.

 

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα, θα κερδίσουν δωρεάν στοιχήματα, τα οποία θα μπορούν να αξιοποιήσουν έπειτα, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Αναλυτικότερα, η Paddy Power χαρίζει στα μέλη της δωρεάν στοιχήματα συνολικής αξίας 10 ευρώ.

 

Για να διεκδικήσει κάποιος παίχτης αυτά τα στοιχήματα, θα πρέπει πρώτα να στοιχηματίσει στον αγώνα ανάμεσα σε Νόργουιτς και Λίβερπουλ. Σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς, θα πρέπει να τοποθετήσει στοιχήματα συνολικής αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ, πριν την έναρξη του αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά, μάλιστα, θα πρέπει να είναι μονά και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Και, άσχετα από το αν τελικά αυτά τα στοιχήματα θα κερδίσουν ή όχι, θα αποφέρουν στους παίχτες που τα τοποθέτησαν δωρεάν στοιχήματα, αξίας 10 ευρώ.

 

Τα στοιχήματα αυτά, μάλιστα, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων εντός των πρώτων 5 λεπτών από την έναρξη του Νόργουιτς-Λίβερπουλ. Κάθε παίχτης, λοιπόν, μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα, να τα τοποθετήσει στην πλατφόρμα του live στοιχήματος της Paddy Power και να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και είναι μία από καλύτερες του χώρου όσο αναφορά τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει στα μέλη της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία