Ανταμοιβές στο Τίμπεργουλβς-Μπακς μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η Novibet, συγκαταλέγεται στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και καλύπτει με κάθε δυνατό τρόπο τους κορυφαίους αγώνες μπάσκετ του NBA, αφού προσφέρει άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα, ενώ παράλληλα μεταδίδει και ζωντανά τις εξελίξεις, μέσω live streaming. Και, όπως είναι φυσικό, οι καλύτεροι αγώνες κάθε αγωνιστικής συνοδεύονται και από προσφορές**, οι οποίες υπόσχονται συνήθως να ανταμείψουν όσους τοποθετούν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και ο αποψινός αγώνας ανάμεσα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και τους Μιλγουόκι Μπακς. Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά** και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς**

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Τίμπεργουλβς και Μπακς. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα, που να έχει αξία τουλάχιστον 5 ευρώ και να συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω. Εφόσον καλύπτονται οι παραπάνω προϋποθέσεις, δεν έχει σημασία το ποια αγορά θα επιλέξουν οι παίχτες, όπως δεν έχει σημασία και το αν τα στοιχήματα χάσουν ή κερδίσουν. Όπως κι αν διευθετηθούν, θα δικαιούνται μια ανταμοιβή.

Η ανταμοιβή αυτή θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο και θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Η αξία του στοιχήματος θα είναι συγκεκριμένη, ενώ τα κέρδη που θα αποφέρει, αν κερδίσει, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμη για ανάληψη.

Τέλος αξίζει να συμπληρώσουμε πως η Novibet ανακοίνωσε για σήμερα τον αγώνα Σπαλ-Σαμπντόρια της Serie Α με 0% γκανιότα* για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία