Στοίχημα χωρίς ρίσκο στο NBA από την εταιρεία στοιχηματισμού Mybet

Οι λάτρεις του μπάσκετ συνεχίζουν να μην αποτραβούν το βλέμμα τους από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έχουν ξεκινήσει τη σειρά των τελικών του NBA. Κάθε αγώνας αναμένεται να προσφέρει δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού σε όσους είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους και να υποστηρίξουν τις προβλέψεις τους. Κάποιοι από τους παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο NBA, βέβαια, θα είναι σε θέση να τοποθετήσουν ένα επιπλέον στοίχημα, χωρίς το παραμικρό ρίσκο, χάρη στη νέα προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet.

Η Mybet υπόσχεται να χαρίσει στα μέλη της που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα επιπλέον στοίχημα, χωρίς να αναγκαστούν να ρισκάρουν εκ νέου τα χρήματά τους. Αν το στοίχημα αυτό κερδίσει, τα χρήματα του λογαριασμού τους θα αυξηθούν. Και, αν χάσει, το υπόλοιπό τους δε θα επηρεαστεί.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται στα μέλη της η στοιχηματική εταιρεία Mybet θα πρέπει να εγγραφούν αρχικά στην προσφορά, έως τις 21 Ιουνίου. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα στη σειρά των τελικών του NBA. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι παρολί ή μονά και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη ενός αγώνα ή κατά τη διάρκειά του. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουν συνολική αξία 100 ευρώ και να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά, αλλά σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω.

 

Η ανταμοιβή των παιχτών

Όσοι τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα, θα δουν να πιστώνεται στον λογαριασμό τους ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με το 10% των στοιχημάτων τους, έως ένα μέγιστο ποσό. Το εν λόγω στοίχημα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους επόμενους αγώνες της σειράς των τελικών του NBA ή σε οποιοδήποτε άλλο αθλητικό γεγονός, τις επόμενες 18 ημέρες από την πίστωσή του, και να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και εκτός από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ανακοινώνει προσφορές και για αμερικάνικα αθλήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία