Ανταμείβει τα live στοιχήματα του Μουντιάλ η εταιρία στοιχήματος Mybet

Όπως κάθε ημέρα, έτσι και σήμερα, τα μέλη της Mybet,η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, έχουν δύο επιλογές, σχετικά με το πότε θα στοιχηματίσουν στους αγώνες του Μουντιάλ. Μπορούν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν τη σέντρα ή κατά τη διάρκεια του αγώνα, μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος. Οι παίχτες, μάλιστα, που θα επιλέξουν να τοποθετήσουν live στοιχήματα, θα διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από τα κέρδη που θα δικαιούνται αν προβλέψουν σωστά.

Συγκεκριμένα, η νέα προσφορά της Mybet υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα live στοιχήματα στους αγώνες του Μουντιάλ με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά, λοιπόν, θα μπορούν να έχουν διπλό κέρδος από τις προβλέψεις τους.

 

Κέρδη και μια ευκαιρία για περισσότερα κέρδη

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες του Μουντιάλ. Εφόσον καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς, θα εξασφαλίσουν και την ανταμοιβή που υπόσχεται. Είτε κερδίσουν είτε χάσουν, μάλιστα, θα δικαιούνται την ανταμοιβή.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Εφόσον, λοιπόν, καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί για έναν και μόνο σκοπό: να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο. Οι παίχτες θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για αυτόν ακριβώς τον σκοπό τις επόμενες τρεις ημέρες, προκειμένου να τοποθετήσουν μια πρόβλεψη σε οποιοδήποτε άθλημα από αυτά που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet. Και με αυτόν τον τρόπο θα διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν το παραμικρό ποσό από τον λογαριασμό τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία