Έως και τριπλά κέρδη στο EURO υπόσχεται η Betbright

Η Betbright έχει φροντίσει να αυξήσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον κάθε αγώνα του προγράμματος του επερχόμενου EURO, ανακοινώνοντας αρκετές νέες προσφορές για τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε αυτούς. Κάθε προσφορά, μάλιστα, μπορεί να αφορά και σε διαφορετικές στοιχηματικές αγορές, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο σε περισσότερους παίχτες, προκειμένου να τις εκμεταλλευτούν.

 

Μία από αυτές τις προσφορές αφορά σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν στον πρώτο σκόρερ ενός αγώνα – στον παίχτη αυτόν, δηλαδή, που θα πετύχει το πρώτο γκολ στον αγώνα. Οι παίχτες αυτοί μπορούν να διεκδικήσουν έως και τα τριπλάσια κέρδη, σε σύγκριση με αυτά που δικαιούνταν αρχικά, χάρη στη νέα προσφορά της Betbright.

 

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της Betbright έχει ως εξής: αν κάποιος παίχτης στοιχηματίσει στον πρώτο σκόρερ και ο ποδοσφαιριστής αυτός επαληθεύσει την πρόβλεψή του, θα λάβει κανονικά τα κέρδη. Αν, όμως πετύχει κι ένα δεύτερο γκολ, οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, θα λάβει τα διπλάσια κέρδη. Κι αν πετύχει κι ένα τρίτο γκολ, τα κέρδη του θα τριπλασιαστούν!

 

Για να είναι σε θέση να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στη συγκεκριμένη αγορά, πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, το στοίχημά τους θα πρέπει να έχει αξία από 1 έως 10 ευρώ. Και, εφόσον δικαιούνται τα διπλάσια ή τριπλάσια κέρδη, θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως την επόμενη ημέρα.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν χάρη στην προσφορά, τέλος, θα έχουν τη μορφή δωρεάν στοιχήματος. Αυτό σημαίνει ότι τα διπλάσια ή τριπλάσια κέρδη δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη (τα αρχικά κέρδη θα είναι διαθέσιμα), αλλά θα μπορούν να στοιχηματιστούν σε οποιονδήποτε αγώνα, διεκδικώντας κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

To δωρεάν στοίχημα που προσφέρει η Betbright δεν μπορούν να το διεκδικήσουν οι Έλληνες παίκτες καθώς δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία