Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στην Bundesliga προσφέρει η εταιρεία στοιχημάτων Mybet

Αν και το σημερινό της πρόγραμμα είναι κενό, η Bundesliga επανέρχεται από αύριο στο προσκήνιο και τις επόμενες ημέρες υπόσχεται θέαμα, συγκινήσεις και ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες του στοιχήματος. Βέβαια, οι παίχτες μπορούν από σήμερα να ξεκινήσουν τις προβλέψεις – όσοι, μάλιστα, τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες της Bundesliga των επόμενων ημερών μέσω της εταιρείας στοιχημάτων Mybet θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν την αξία τους.

Άλλωστε, η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσους τοποθετήσουν εγκαίρως στοιχήματα στους αγώνες της Bundesliga, υποσχόμενη ανταμοιβές και ενίσχυση της αξίας των στοιχημάτων.

 

Ποιοι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά;

Τη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχήματος Mybet μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της, αρκεί να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα της 19ης Ιανουαρίου. Οι παίχτες έχουν την ίδια διορία, προκειμένου να τοποθετήσουν και τα κατάλληλα στοιχήματα, αποκλειστικά στους αγώνες της Bundesliga.

Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα στους αγώνες της Bundesliga που διεξάγονται τις επόμενες ημέρες. Τα στοιχήματα μπορούν να αφορούν σε οποιονδήποτε αγώνα και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουν συνολική αξία τουλάχιστον 30 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς της Mybet, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή όχι.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς της Mybet

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην Bundesliga θα έχει τη μορφή ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα έχει αξία ίση με το 1/3 του ποσού που στοιχημάτισαν, έως ένα συγκεκριμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός καλύπτει στοιχηματικά η Mybet, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο.

Συχνό φαινόμενο αυτή η προσφορά για την Bundesliga, καθώς η Mybet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, ανακοίνωσε και την προηγούμενη εβδομάδα πως θα χαρίσει στοιχήματα σε όσα μέλη της θα στοιχημάτιζαν στο γερμανικό πρωτάθλημα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία