Εταιρεία στοιχήματος Goalbet: Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Κύπελλο Ελλάδας

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο περιλαμβάνει και κάποιους ενδιαφέροντες αγώνες στο Κύπελλο Ελλάδας και οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυτούς, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Τα μέλη της εταιρείας στοιχήματος Goalbet, μάλιστα, μπορούν να τοποθετήσουν παρολί σε επιλεγμένους αγώνες και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, στην περίπτωση που κάποιος από αυτούς λήξει με 0-0.

Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε τη νέα προσφορά της, η οποία υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν χαμένα παρολί στο Κύπελλο Ελλάδας, εφόσον κάποιος από τους αγώνες λήξει με σκορ 0-0.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής στην προσφορά, όσοι παίχτες θέλουν να την εκμεταλλευτούν, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί έως τις 18:00 στο ποδόσφαιρο, το οποίο να περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο από τους εξής αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός, ΑΕΚ – Λαμία.

Το παρολί αυτό μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά και σε οποιοδήποτε σημείο, αλλά θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Goalbet, αναφέροντας τον κωδικό του δελτίου τους.

Έτσι, θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, αρκεί να αφήσουν τα παρολί να διευθετηθούν κανονικά (χωρίς cash out) και κάποιος από τους αγώνες να λήξει με σκορ 0-0.

 

Δε… χάνουν τα χαμένα

Εφόσον, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και κάποιος από τους αγώνες λήξει με σκορ 0-0, όσοι παίχτες χάσουν θα δικαιούνται ένα πριμ, αξίας ίσης με το ποσό που στοιχημάτισαν, έως ένα συγκεκριμένο ποσό. Τα χρήματα αυτά δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, αλλά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τοποθετήσουν οι παίχτες επιπλέον στοιχήματα χωρίς ρίσκο και να προσπαθήσουν να ρεφάρουν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία