80+ στοιχήματα στο Τσιτσιπάς-Ναδάλ προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Meridianbet

Το τένις και το τουρνουά Australian Open έχουν συγκεντρώσει τις τελευταίες ημέρες αυξημένο ενδιαφέρον στην Ελλάδα, χάρη στην επιτυχημένη πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά, και όπως είναι φυσικό, το ενδιαφέρον αυτό μεταφράζεται και σε αύξηση του αριθμού των στοιχημάτων που τοποθετούν οι παίχτες από τη χώρα μας. Παράλληλα, οι κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες φροντίζουν να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού, ειδικά τώρα που ο Έλληνας τενίστας αντιμετωπίζει τον Ράφα Ναδάλ στον ημιτελικό του τουρνουά.

Είναι χαρακτηριστικό, για παράδειγμα, ότι η στοιχηματική ιστοσελίδα Meridianbet ανακοίνωσε περισσότερα από 80 στοιχήματα στον συγκεκριμένο αγώνα – αρκετά υψηλότερα από τον μέσο όρο των υπόλοιπων αγώνων της διοργάνωσης.

 

Τα στοιχήματα της Meridianbet στο Τσιτσιπάς-Ναδάλ

Ο ημιτελικός του Australian Open ανάμεσα σε Τσιτσιπά και Ναδάλ διεξάγεται την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, στις 10:30 το πρωί, και έως τότε τα μέλη της Meridianbet μπορούν να εκμεταλλευτούν δεκάδες επιλογές στοιχηματισμού. Και, φυσικά, στο live στοίχημα του αγώνα, νέες επιλογές θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Προς το παρόν, πάντως, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε μια σειρά από στοιχηματικές αγορές που καλύπτουν κάθε πτυχή του αγώνα. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο νικητή της αναμέτρησης ή στο νικητή κάθε σετ. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στο ακριβές σκορ της αναμέτρησης ή κάθε σετ, στο χάντικαπ και στον αριθμό των σετ και των games.

Οι παίχτες που επιθυμούν κάτι διαφορετικό, από την άλλη, μπορούν να επιλέξουν κάποια συνδυαστικά στοιχήματα. Για παράδειγμα, μπορούν στο νικητή του αγώνα και στο over/under των games ή να επιλέξουν κάποιον άλλο συνδυασμό.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Τσιτσιπά και Ναδάλ. Και, πιστή στις συνήθειες της, η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Meridianbet θα ανακοινώσει νέα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία