Αναπροσαρμογή των αποδόσεων για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς

Οι εκλογές για το νέο αρχηγό της Κεντροαριστεράς πλησιάζουν και στις 12 Νοεμβρίου θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα. Παράλληλα, την ίδια ημέρα, πολλοί παίχτες θα μάθουν αν τα στοιχήματα που τοποθέτησαν στους διαφορετικούς υποψήφιους αρχηγούς έχουν κερδίσει ή χάσει.

Οι ενδιαφερόμενοι παίχτες, μάλιστα, μπορούν να συνεχίζουν να ψηφίζουν μέχρι την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας και να εκμεταλλευτούν μικρότερες ή μεγαλύτερες αποδόσεις, ανάλογα με την στοιχηματική ιστοσελίδα και τον υποψήφιο που θα επιλέξουν.

Μετά το πρόσφατο debate, μάλιστα, οι αποδόσεις αυτές έχουν αναπροσαρμοστεί. Αν και δεν υπήρξαν μεγάλες ανατροπές, οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους πλέον νέες αποδόσεις που μπορούν να τους αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Οι νέες αποδόσεις για τον αρχηγό της Κεντροαριστεράς

Μετά την ολοκλήρωση του πρόσφατου debate οι ιστοσελίδες που προσφέρουν τα συγκεκριμένα στοιχήματα αναδιαμόρφωσαν τις αποδόσεις τους. Ωστόσο, οι ισορροπίες ανάμεσα στα φαβορί και στα αουτσάιντερ έχουν αλλάξει ελάχιστα. Για παράδειγμα, η Φώφη Γεννηματά παραμένει το μεγάλο φαβορί, με την απόδοση που τη συνοδεύει να έχει μειωθεί ακόμη περισσότερο και να κυμαίνεται πλέον στα επίπεδα ανάμεσα στο 1.50 και το 1.60. Αντίστοιχα, οι αποδόσεις του Νίκου Ανδρουλάκη, του δεύτερου κατά σειρά επικρατέστερου υποψήφιου, κυμαίνονται ανάμεσα στο 3.25 και 3.50.

Τρίτος επικρατέστερος υποψήφιος είναι, σύμφωνα με τις αποδόσεις, ο Γιώργος Καμίνης. Οι αποδόσεις που τον συνοδεύουν βρίσκονται ανάμεσα στο 5.00 και το 6.00. Αντίστοιχα, οι αποδόσεις του Σταύρου Θεοδωράκη κυμαίνονται στο 14.00 με 18.00.

Φυσικά, οι παραπάνω είναι μεν οι επικρατέστεροι, αλλά όχι οι μόνοι υποψήφιοι. Στους υπόλοιπους, όμως, οι αποκλίσεις των αποδόσεων είναι μεγάλες – άλλωστε, τέτοιου είδους προβλέψεις προορίζονται μόνο για τους πολύ ριψοκίνδυνους παίχτες του στοιχήματος. 

Οι ενδιαφερόμενοι, τέλος, μπορούν να βρουν τα παραπάνω ειδικά στοιχήματα για τον επόμενο ηγέτη της Κεντροαριστεράς σε νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που επικεντρώνονται και στα πολιτικά της χώρας μας, όπως ο Stoiximan και η Betshop αλλά και στη Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία