Ενισχυμένες αποδόσεις για το τριήμερο ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Το επόμενο τριήμερο παρουσιάζει αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες για όσους επικεντρώνονται στο ποδόσφαιρο και οι επιλογές που τους δίνονται στις στοιχηματικές εταιρίες είναι άφθονες. Κάθε αγώνας, άλλωστε, από διαφορετικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συνοδεύεται από στοιχηματικές επιλογές σε αγορές που περιέχουν προβλέψεις για το σκορ, το τελικό αποτέλεσμα, τους σκόρερ και άλλες πτυχές των αγώνων. Παράλληλα, κάποιες πιο ιδιαίτερες επιλογές που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet συνοδεύονται και από ενισχυμένες αποδόσεις, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν οι παίχτες.

Πρόκειται για τρία στοιχήματα που αποτελούνται από ειδικές προβλέψεις και που συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις. Όσοι, λοιπόν, τα επιλέξουν θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη και να τα προσθέσουν στο υπόλοιπο του λογαριασμού τους, εφόσον στοιχηματίσουν εγκαίρως και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Το πρώτο από τα τρία στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων που ανακοίνωσε η Novibet αφορά σε τρεις σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου: το Θέλτα-Αλαβές της Primera Division, το Άιντραχτ-Φορτούνα της Bundesliga και το Λυόν-Νιμ της Ligue 1. Το εν λόγω στοίχημα προβλέπει ότι θα νικήσουν οι Θέλτα, Άιντραχτ και Λυόν και συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση 5.04.

Το δεύτερο στοίχημα αφορά στον αυριανό αγώνα της ιταλικής Serie A ανάμεσα σε Γιουβέντους και Τζένοα και προβλέπει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα καταφέρει να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Η ενισχυμένη απόδοση σε αυτή την περίπτωση ανέρχεται στο 2.00.

Το τρίτο στοίχημα, τέλος, αφορά σε τρεις αγώνες της Κυριακής: το Χέρτα-Φράιμπουργκ της Bundesliga, το Πάρμα-Λάτσιο της Serie A και το Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας της Premier League. Η πρόβλεψη εδώ θέλει τις Χέρτα, Λάτσιο και Έβερτον να πετυχαίνουν over 2,5 γκολ στους αγώνες τους και συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση 7.75.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα παραμείνουν ενεργά στη νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, έως την έναρξη των αγώνων που αφορούν και θα συνεχίσουν να υπόσχονται αυξημένα κέρδη έως την τελευταία στιγμή πριν τη σέντρα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία