Ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet: Δεκάδες ειδικά στοιχήματα για τον τελικό του Champions League

H Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, έχει ήδη ανακοινώσει περισσότερα από 300 στοιχήματα για τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ, αλλά αυτές δεν είναι οι μόνες ευκαιρίες που έχουν τα μέλη της, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Σε αυτές προστίθενται, άλλωστε, και δεκάδες ειδικά στοιχήματα, που αφορούν εναλλακτικές πτυχές του αγώνα, από τα στατιστικά των ομάδων και των παιχτών έως τη χρήση του συστήματος VAR!

Στα ειδικά στοιχήματα της Novibet, οι παίχτες θα βρουν πολλές και διαφορετικές εναλλακτικές, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη στον τελικό. Και όλα αυτά τα στοιχήματα θα παραμείνουν διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα, το Σάββατο στις 22:00.

 

Ειδικά στοιχήματα για κάθε γούστο στη Novibet

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες κατηγορίες ειδικών στοιχημάτων που ανακοινώνει η εταιρία στοιχημάτων Novibet για τον τελικό είναι αυτή των στατιστικών. Όσοι την επιλέξουν θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν σε πτυχές, όπως ο αριθμός των σουτ των δύο ομάδων, των τάκλιν και των οφσάιντ. Τις ίδιες επιλογές θα έχουν και στην περίπτωση των παιχτών κάθε ομάδας.

Παράλληλα, στη διάθεσή τους θα έχουν και μια σειρά από πιο διασκεδαστικά στοιχήματα. Χάρη σε αυτά μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν θα σημειωθεί γκολ με ψαλιδάκι, με απευθείας κόρνερ, από παίχτη που προέρχεται από τον πάγκο ή από τον τερματοφύλακα, αλλά και ποιος θα πραγματοποιήσει το πρώτο ελεύθερο σουτ, το πρώτο πλάγιο και άλλα. Στην ίδια κατηγορία υπάρχει και ένα στοίχημα που προβλέπει ποιο θα είναι το πρώτο γεγονός στον αγώνα.

Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν θα επιστρατευθεί το VAR, αν κάποιος παίχτης θα σκοράρει περισσότερα από 2 γκολ και στο ποιος θα αναδειχθεί πολυτιμότερος παίχτης του μεγάλου τελικού.

Τέλος μην ξεχνάτε την ανταμοιβή στα live στοιχήματα για τον τελικό που ανακοίνωσε η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία