Λειψία-Ντόρτμουντ με μεγάλη ποικιλία επιλογών στην στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten προσφέρει και σήμερα δεκάδες αγώνες ποδοσφαίρου προς στοιχηματισμό, αλλά οι υπεύθυνοι έχουν δείξει ιδιαίτερη προσοχή στον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου DFB ανάμεσα σε Λειψία και Ντόρτμουντ. Ο σημερινός τελικός είναι διαθέσιμος για στοιχηματισμό στην Interwetten (πριν την έναρξη, αλλά και κατά τη διάρκειά του) και τα μέλη της έχουν στη διάθεσή τους άφθονες επιλογές.

Άλλωστε, όσοι επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον τελικό μέσω της Interwetten θα συναντήσουν πολλές και διαφορετικές αγορές που καλύπτουν κάθε πτυχή του αγώνα, από το τελικό αποτέλεσμα και το σκορ, έως τις κάρτες και τον τρόπο κατάκτησης του τροπαίου. Όσοι επιλέξουν να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα θα συναντήσουν πολλές επιλογές, ενώ την ίδια ποικιλία θα συναντήσουν και όσοι προτιμήσουν το live στοίχημα.

 

Τα στοιχήματα της Interwetten στο Λειψία-Ντόρτμουντ

Η Interwetten, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, έχει ανακοινώσει μια μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων στον σημερινό τελικό και οι επιλογές των παιχτών χωρίζονται σε διαφορετικές αγορές, οι οποίες καλύπτουν πολλές και διαφορετικές πτυχές της αναμέτρησης. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα, στο over/under, στο χάντικαπ, στο ακριβές σκορ, στο GG/NG και στη διπλή ευκαιρία. Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν στους σκόρερ του αγώνα, στο ασιατικό χάντικαπ, στον αριθμό των κόρνερ και των καρτών, αλλά και σε μια σειρά στοιχημάτων που αφορούν σε κάθε ημίχρονο ξεχωριστά.

Οι επιλογές τους συνεχίζονται και γίνονται πιο πρωτότυπες, ανάλογα με την κατηγορία αγορών που θα επιλέξουν οι παίχτες. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο scorecast (προβλέποντας τον πρώτο σκόρερ και το ακριβές σκορ), στους χρόνους επίτευξης τερμάτων, αλλά και στο αν θα χρειαστεί παράταση ή διαδικασία των πέναλτι, προκειμένου να κριθεί η νικήτρια ομάδα.

Οι επιλογές των μελών της Interwetten, λοιπόν, είναι πάρα πολλές και θα παραμείνουν διαθέσιμες έως την έναρξη του αγώνα, όταν και θα αντικατασταθούν από τις αντίστοιχες του live στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία