Μοναδικές υπηρεσίες στοιχηματισμού στο Τσέλσι-Λέστερ από την ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365

Ένας από τους κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου του σημερινού προγράμματος είναι αυτός ανάμεσα σε Τσέλσι και Λέστερ, για την αγγλική Premier League, ο οποίος καλύπτεται στοιχηματικά από την ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365. Οι επιλογές στοιχηματισμού που έχουν τα μέλη της ιστοσελίδας είναι πολλές και κρύβουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν αποτελούν το κύριο πλεονέκτημα που προσφέρει η Bet365.

Το πλεονέκτημα βρίσκεται στις μοναδικές υπηρεσίες που μπορούν να αξιοποιήσουν τα μέλη της Bet365 στο Τσέλσι-Λέστερ, όπως και σε άλλους αγώνες ποδοσφαίρου. Για παράδειγμα, μπορούν να συνδυάσουν έως και 12 σημεία σε ένα μονό στοίχημα, να κάνουν απλό, αυτόματο ή τμηματικό cash out και να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα, μέσω ηχητικού live streaming.

 

Οι υπηρεσίες της Bet365 στο Τσέλσι-Λέστερ

Η Bet365 είναι γνωστή για τις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει σε κάθε αγώνα ποδοσφαίρου και φαίνεται πως η σημερινή αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Λέστερ τις συγκεντρώνει όλες. Πρώτα απ’ όλα, οι παίχτες μπορούν να συνδυάσουν έως και 12 σημεία σε ένα μονό στοίχημα, μέσω της υπηρεσίας “Φτιάξτε Αγορά”. Όσοι επιλέξουν την υπηρεσία δεν έχουν παρά να προσθέσουν τα σημεία που τους ενδιαφέρουν, να δουν την απόδοση να υπολογίζεται αυτόματα και να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα πολλαπλών προβλέψεων.

Έπειτα, αφού θα έχουν τοποθετήσει κάποιο στοίχημα στον αγώνα, θα μπορούν να κάνουν cash out σε οποιοδήποτε σημείο του, προκειμένου να μειώσουν το ρίσκο. Η Bet365, άλλωστε, προσφέρει τρία διαφορετικά cash out: το απλό, που τους επιτρέπει να κλείσουν ολόκληρο το στοίχημά τους, πατώντας το κουμπί του cash out, το αυτόματο, που τους επιτρέπει να θέσουν ένα όριο, προκειμένου το στοίχημα να κλείσει χωρίς παρέμβαση, και το τμηματικό, που τους επιτρέπει να κλείσουν μόνο ένα τμήμα του στοιχήματος και να συνεχίσουν να διεκδικούν κέρδη.

Τέλος, μόλις το Τσέλσι-Λέστερ ξεκινήσει, οι παίχτες θα είναι σε θέση να παρακολουθήσουν ζωντανά την αγωνιστική δράση, μέσω ραδιοφωνικής μετάδοσης. Το ηχητικό live streaming της Bet365 προσφέρεται δωρεάν σε όσους διατηρούν ενεργό λογαριασμό και αναμένεται να βοηθήσει σε τεράστιο βαθμό ειδικά όσους στοιχηματίζουν live.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία