1200+ στοιχήματα στο El Clasico προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet καλύπτει, όπως είναι φυσικό, τον κορυφαίο αγώνα του τριημέρου, το El Clasico ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, που διεξάγεται την Κυριακή 1η Μαρτίου, και προσφέρει μια τεράστια ποικιλία στοιχηματικών επιλογών στα μέλη της. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι οι παίχτες που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν μέσω της Goalbet έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα από 1200 στοιχήματα!

Η Goalbet, άλλωστε, έχει καλύψει στοιχηματικά όλες τις βασικές αγορές του αγώνα, ενώ έχει επεκτείνει τη γκάμα επιλογών της και σε πιο ιδιαίτερα στοιχήματα, που καλύπτουν κάθε πτυχή και ενδεχόμενο του αγώνα.

 

Τα στοιχήματα της Goalbet στο EL Clasico

Τα μέλη της Goalbet που θα ανοίξουν τις επιλογές στοιχηματισμού του αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα δουν αρχικά τις πιο συνηθισμένες αγορές, όπως το 1Χ2, το over/under, το ημίχρονο/τελικό, το χάντικαπ, το GG/NG και το ακριβές σκορ. Παράλληλα, όμως, θα μπορέσουν να επιλέξουν ανάμεσα σε και πιο ιδιαίτερες αγορές, όπως η διπλή ευκαιρία, το ισοπαλία όχι στοίχημα και κάποια στοιχήματα των ημιχρόνων, όπως το σκορ, οι νικητές, το αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή το ποιο ημίχρονο θα έχει τα περισσότερα γκολ.

Επιπλέον, η Goalbet έχει ανακοινώσει μια σειρά από στοιχήματα που αφορούν σε ιδιαίτερες αγορές, όπως ο τρόπος επίτευξης του πρώτου γκολ, το αν θα σημειωθεί πέναλτι, το αν θα σημειωθεί αυτογκόλ, το αν μια ομάδα προηγηθεί και τελικά χάσει, το αν μια ομάδα νικήσει χωρίς να δεχθεί γκολ και πολλά άλλα. Τέλος, οι παίχτες θα μπορέσουν να επιλέξουν μια σειρά από συνδυαστικά και ασιατικά στοιχήματα, αλλά και πολλά στοιχήματα που αφορούν στους σκόρερ του αγώνα.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα στην ιστοσελίδα στοιχήματος της Goalbet και θα παραμείνουν έως την έναρξη του El Clasico, όταν και θα αντικατασταθούν με νέες επιλογές του live στοιχήματος.

Στο El Clasico μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μέσω της Goalbet διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία