Ειδικά στοιχήματα στα ντέρμπι αιωνίων από τη Novibet

Ο Ιανουάριος θα αποτελέσει έναν ιδιαίτερο μήνα για το ελληνικό μπάσκετ, καθώς οι δύο αιώνιοι, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, έρχονται αντιμέτωποι στα πλαίσια των ευρωπαϊκών και εγχώριων διοργανώσεων στο μπάσκετ, χαρίζοντάς μας όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία ντέρμπι αιωνίων!

 

Όπως είναι φυσικό, καθένας από αυτούς τους αγώνες προσφέρεται για στοιχηματισμό στη στοιχηματική εταιρία Novibet και κρύβει δεκάδες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών. Οι παίχτες, μάλιστα, έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να τοποθετήσουν κάποια ειδικά στοιχήματα που αφορούν σε διαφορετικές πτυχές της σειράς των ντέρμπι αιωνίων και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη.

 

Η Novibet, άλλωστε, ανακοίνωσε μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που έχει δημιουργήσει ειδικά για τα επερχόμενα ντέρμπι των δύο ομάδων στο μπάσκετ. Τα στοιχήματα αυτά τους επιτρέπουν να στοιχηματίσουν σε διαφορετικές πτυχές των ντέρμπι. Για παράδειγμα, μπορούν να προβλέψουν το σκορ σειράς νικών του ντέρμπι ή τους νικητές και των τριών σε ένα μόνο στοίχημα. Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο over/under των συνολικών πόντων και των τριών αναμετρήσεων (το line βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 456,5) ή να δώσουν ένα χάντικαπ σε μία από τις δύο ομάδες, σχετικά με το σύνολο των πόντων και το νικητή. Τέλος, μπορούν να στοιχηματίσουν στο over/under των πόντων που θα πετύχει είτε ο Ολυμπιακός είτε ο Παναθηναϊκός, και στους τρεις αγώνες.

 

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα (και τα νέα που ενδεχομένως ανακοινώσει η Novibet όσο πλησιάζουμε στο πρώτο ντέρμπι των αιωνίων) είναι διαθέσιμα στον τομέα που έχει αφιερώσει ειδικά σε αυτά η Novibet και, φυσικά, συνοδεύονται όλα από τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Η Novibet ιδρύθηκε το 2010 και από το 2012 εντάχθηκε στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία