Στοιχήματα για τον επόμενο προπονητή της Τσέλσι στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δε φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από τον πάγκο της Τσέλσι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι ποδοσφαιρόφιλοι δεν έχουν δικαίωμα να εικάζουν και να προβλέπουν τον αντικαταστάτη του, όταν αυτός τελικά αποχωρήσει. Και στην στοιχηματική εταιρία Novibet, οι παίχτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να προβλέψουν τον αντικαταστάτη του Σάρι και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, είναι γνωστή για τα πρωτότυπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει (ειδικά όταν οι καρέκλες κάποιων προπονητών ξεκινούν να τρίζουν) και δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στο παιχνίδι των προβλέψεων για τον αντικαταστάτη του τεχνικού της Τσέλσι. Για αυτό το λόγο, έχει συντάξει μια ολόκληρη λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες, οι οποίοι φυσικά συνοδεύονται και από τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες σύμφωνα με τη Novibet

Στην ενότητα των Fun Bets της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, οι παίχτες μπορούν να βρουν ένα ειδικό στοίχημα που τους καλεί να προβλέψουν τον επόμενο προπονητή της Τσέλσι, μετά τον Μαουρίτσιο Σάρι. Οι επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους είναι πολλές και ξεκινούν από τις πιο λογικές για να φτάσουν και σε κάποιες σχεδόν εξωφρενικές!

Το μεγάλο φαβορί, σύμφωνα με τη Novibet είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, με απόδοση 3.50, ενώ ακολουθεί η τριάδα των Στίβ Χόλαντ (4.00), Φρανκ Λάμπαρτ (7.00) και Τζιανφράνκο Τζόλα (7.00). Ενδιάμεσα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και στην επιλογή οποιοσδήποτε άλλος προπονητής, η οποία περιλαμβάνει οποιονδήποτε τεχνικό που δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα και συνοδεύεται από απόδοση 5.00.

Από εκεί και πέρα, οι επιλογές της Novibet για τον αντικαταστάτη του Σάρι συνεχίζονται, με αυξημένες αποδόσεις. Και το συγκεκριμένο στοίχημα της εταιρίας στοιχημάτων θα παραμείνει ανοιχτό, έως ότου ο Σάρι αποφασίσει την αποχώρησή του και επιλεγεί ο αντικαταστάτης του.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία