Εταιρία στοιχημάτων Meridianbet: Μακροχρόνια στοιχήματα για Copa America και Copa Africa

Η εταιρία στοιχημάτων Meridianbet έχει ήδη ανακοινώσει εκατοντάδες στοιχήματα για κάθε αγώνα του Copa America και του Copa Africa και οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένους αγώνες δεν έχουν παρά να επιλέξουν την κατάλληλη αγορά και το κατάλληλο σημείο, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη. Παράλληλα, όμως, η Meridianbet τους προσφέρει και αρκετές επιλογές σε μακροχρόνια στοιχήματα, προκειμένου να στοιχηματίσουν σε συνολικές πτυχές των δύο κορυφαίων διοργανώσεων και να δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται σε βάθος χρόνου.

Τα μακροχρόνια στοιχήματα της Meridianbet στις δύο διοργανώσεις περιλαμβάνουν κυρίως προβλέψεις για τις ομάδες που θα κερδίσουν στους ομίλους ή στον τελικό και καθεμία από αυτές μπορεί να αποφέρει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στους νικητές.

 

Τα στοιχήματα της Meridianbet στο Copa America

Δεδομένου ότι το Copa America βρίσκεται σε εξέλιξη και δε θα αργήσει να ολοκληρωθεί, τα μακροχρόνια στοιχήματα της Meridianbet έχουν μειωθεί σε σχέση με την έναρξη του. Προς το παρόν, η μόνη επιλογή που έχουν οι παίχτες είναι να στοιχηματίσουν στην ομάδα που θα κατακτήσει την πρωτιά στην διοργάνωση. Φαβορί σε αυτή την περίπτωση είναι η Βραζιλία, με απόδοση 2.20, ενώ ακολουθούν η Ουρουγουάη με απόδοση 5.00 και η Κολομβία με απόδοση 6.00.

 

Τα στοιχήματα της Meridianbet στο Copa Africa

Στην περίπτωση του Copa Africa, οι επιλογές σε μακροχρόνια στοιχήματα είναι περισσότερες. Οι παίχτες μπορούν αρχικά να στοιχηματίσουν στη νικήτρια της διοργάνωσης (φαβορί είναι η Αίγυπτος, με απόδοση 5.00) ή στο αν θα κερδίσει κάποια ομάδα που δεν έχει κερδίσει ξανά στο παρελθόν. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στους νικητές των ομίλων της διοργάνωσης, αλλά και στη θέση που θα κατακτήσει καθεμία από τις εθνικές ομάδες που συμμετέχουν.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα θα είναι διαθέσιμα έως την ολοκλήρωση των τουρνουά ή των φάσεων, στις οποίες αφορούν.

Τέλος να σημειώσουμε πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της Meridianbet καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία